LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Bygg och Installation

Bygg och Installation

Vi erbjuder dig som verkar inom bygg och installation en stor säljkår för lokal bearbetning och marknadens bästa service på din arbetsplats. Vår personal har hög produktkompetens och vissa är specialister inom sina områden. Tillsammans skapar vi lösningar som underlättar din vardag och gör att du kan ägna tid åt det du är bäst på.

Byggets olika faser

Här har vi samlat steg på Byggets olika faser. Bodetablering, Stomme eller Yttertak? Välj den kategori där du befinner dig.

ORSYTAINER

ORSYtainer är en specialinredd container som utrustas med förbrukningsmaterial för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

Beräkningsprogram

Vi har beräkningsprogram, CAD-bibliotek och programvara som hjälper dig i byggprocessen. Våra programvaror är ett stöd vid dimensionering.

VS & Ventilation

Vi erbjuder dig ett komplett sortiment infästningslösningar för alla typer av VS- och ventilationsarbeten.

Guide för husbygge

Vår Husguide ger dig tips och råd kring vilken typ av infästning, handverktyg och maskiner som ska användas vid olika faser i bygget.

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar ska du vända dig till oss. Vi har drivit produktutveckling sedan starten 1945 och har idag ett utbud med 16 000 behovsanpassade produkter på våra lagerhyllor. Vi har dessutom välutbildad personal som hjälper dig att välja rätt, samt alla verktyg du behöver för ett tryggt och pålitligt resultat.

Trä

Med ASSY får du ett brett utbud av skruvar som passar alla behov. Den fungerar lika bra för användning i trä som till olika typer av beslag.

Betongskruv - W-BS

Nyhet från Würth - betongskruv W-BS. Den snabbaste infästningslösningen för betong.

Stålkonstruktion

Vi erbjuder ett brett utbud av fästmaterial inom stålkonstruktion.

Fallskydd

Rätt fallskyddsutrustning är en viktig del av den personliga säkerheten. Se till att dina medarbetare får det skydd och den utbildning de behöver.

Würths e-handel hjälper dig med projekt

Olika projekt har olika förutsättningar. Med oss som partner kan du vara säker på att ditt projekt blir både lönsamt och effektivt.

Kundcase

Säker infästning med ASSY Träskruv
Uppförandet av världens högsta träbyggnad har nu slutförts på University of British Columbia i Vancouver, Kanada. Byggnaden är 53 meter hög och har en konstruktion av limträ och korslimträ (CLT) som satts samman med ASSY träskruvar. 

Läs mer