LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Allt för plåt

Allt för plåt

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för plåtarbete blir allt från byggprojekt till service både enkelt och lönsamt. 

Würth låter som vanligt tiden vara i fokus när vi förenklar och optimerar ditt arbete. Vi har ett brett produktutbud och smarta servicetjänster som ger dig kontroll på både projekt- och servicehantering. Samtidigt är produkterna skonsamma för både miljö och plånbok. Med Würth som leverantör har du allt förbrukningsmaterial och alla tillbehör för plåtarbete på samma ställe. Allt för att kunna ge dina kunder bästa service på ett lönsamt och effektivt sätt. Vi ger dig bland annat möjlighet att lagerhålla exakta mängder av allt material utan onödigt spill eller kostsamma lager.

Infästning för plåt

För att uppnå säkerhet och kvalitet erbjuder Würth ett specialiserat sortiment med fästmaterial just för plåtslagaren.

Sahlbergs Tak

Salhbergs Tak använder Würths servicekoncept ORSY. På verkstaden finns ORSY-hyllorna med ett lager av förbrukningsmaterial.

Fallskydd handlar om att rädda liv

Se till att dina medarbetare får det skydd som krävs när de jobbar på höga höjder. Boka en fallskyddsutbildning.

Projekt med Würth

Med Würth som partner kan du vara säker på att du sparar både tid och pengar i projektet. Vi ger dig överblick, ordning och reda!

Produkttips

Vårt breda produktsortiment ger dig som kund större möjlighet att välja den produkt och prisnivå som du tycker passar dig och din arbetssituation. 

Behöver du en produkt som är Top of the Line så kan vi erbjuda dig det, men om du vill ha en enklare modell till ett lägre pris så finns även det i vårt sortiment. Alla våra produkter motsvarar Würths höga krav på kvalitet.

Takflex

En otroligt lättarbetad tätmassa. Den fungerar bra både vid kyla och väta, är väldigt lättapplicerad och ger en bra vidhäftning.

Silikon neutral

Lämplig för fogning runt dörrar, fönster och mellan betongelement. Har mycket god ålders-, UV- och väderbeständighet. Mycket god vidhäftning.

Limtätmassa

Brett vidhäftningsspektrum utan primer, perfekt för universell användning. Elastiskt lim som kompenserar rörelser i delarna som sammanfogats.

Limtätmassa produktfilm

Se vår film om limtätmassa.

Se filmen