REDAN KUND? - LOGGA IN{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Vi finns till för dig

Vi finns till för dig

Under rådande Corona-situation vill vi att du som kund ska känna dig trygg med att du får påfyllning av ditt förbrukningsmaterial i vanlig ordning. Vi vill helt enkelt att du ska få tillgång till den service som du är van vid. Men vi vet också att många ändrar sina inköpsrutiner just nu. Därför har vi utökat vår service på flera sätt via vår e-handel och i våra butiker.


Läs mer om vår tillgänglighet här nedan.

 
 

E-handel

I vår e-handel kan du handla enkelt och smidigt dygnet runt. Här hittar du alla de produkter du vanligtivs handlar från Würth, även om du inte handlat online tidigare.

 • Mina vanligaste köp - under mina vanligaste köp hittar du de varor som du handlar mest av hos Würth, oavsett om du handlat i butik, via säljare eller i e-handeln.
 • Nu har vi infört förlängt orderstopp till 16.00 (tidigare 14.00).

Är du inte redan kund i e-handeln så kan du skapa ett e-handelskonto här. Ange ditt kundnummer och kontaktuppgifter så blir du inloggad och kan börja handla direkt. 

Om du redan har ett e-handelskonto så loggar du in på wurth.se. Du hittar Logga in-knappen i sidhuvudet. Har du glömt ditt lösenord? Klicka "Glömt lösenord" så får du ett nytt lösenord via mail.

Butiker

Utökad service i våra butiker

Våra butiker håller öppet så att du ska kunna få dina varor levererade på det sätt som passar dig bäst. Butikerna har också infört extra hygienåtgärder i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

 • Handla på wurth.se och hämta i butik – när du kommer till kassan i e-handeln välj PITSTOP som leveranssätt. Vi meddelar dig när din order finns redo att hämta.
 • Beställ varor från din butik via telefon. Vi plockar ihop din beställning och gör den redo för avhämtning inom en timme. (Gäller lagervaror under butikens öppettider). Givetvis kan du även få ordern skickad till din arbetsplats istället, då levereras varorna till dig nästa vardag*. Frakt tillkommer.
*För leverans nästa vardag behöver vi få in din beställning senast kl.13:00. Undantag leveransadresser norr om Sundsvall, då sker leverans normalt dag 2. Ledtiderna för farligt och skrymmande gods kan i vissa fall bli längre.

Säljare

Våra säljare är tillgängliga och svarar gärna på dina frågor. Vill du inte ha personlig kontakt har vi full respekt och förståelse för det. Kontakta din säljare via telefon eller e-post så kan ni gemensamt komma fram till en lösning för att ni ska få era artiklar levererade så att er verksamhet kan upprätthållas.

Kundsupport

Vår kundsupport är öppen som vanligt mån-tors 07.00-17.00 och fredagar 07.00-16.30. Du når dem på telefonnummer 019-35 10 30. Det går också att kontakta oss via vårt kontaktformulär här.

Leveranssituation

Information 2020-03-30

Fortsatt god leveransförmåga

Vi är glada att vi på Würth, trots rådande omständigheter fortfarande kan upprätthålla en mycket god leveransförmåga och tillhandahålla dig som kund med de produkter du behöver för att hålla din verksamhet igång. Würth-koncernen är världens största aktör inom industriförnödenheter med en mycket hög andel egna varumärken där vi har kontroll på hela kedjan. Detta ger oss styrka som leverantör och innebär för dig som kund att du kan räkna med att få dina leveranser från oss även när osäkerhet råder runtom i världen. Med undantag av ett fåtal artiklar (läs nedan) så bedömer vi att vi just nu har mycket god kontroll på vår leveranskapacitet. Det gäller både kort- och långsiktigt med den information vi har idag.

Sjukvårdsartiklar 

Vi ser en fortsatt påverkan vad gäller leverans av skyddskläder, ansiktsmasker, handskar och desinfektionsprodukter. Detta då efterfrågan av dessa produkter ökat med flera hundra procent jämfört med normalt samt att vi valt att göra sjukvårdsartiklar tillgängliga endast för vården under en period. Vården i Sverige är hårt prövad just nu och vi är stolta över att kunna stödja dem fullt ut med leveranser varje vecka av de produkter som efterfrågas.

Vi bevakar och analyserar situationen kontinuerligt och kommer att hålla dig som kund informerad. Har du ytterligare frågor om detta? Vänligen kontakta din kontaktperson hos Würth alternativt vänd dig direkt till vår inköpschef Kebba Conteh kebba.conteh@wuerth.se 

 

Kontakt
Inköpschef Kebba Conteh
Tel: 019-351046
E-post: kebba.conteh@wuerth.se

 

Information 2020-03-16

Würth Svenska AB har beslutat att säljstoppa alla våra sjukvårdsartiklar såsom engångshandskar, masker, filter, engångsoveraller och handsprit. Alla inneliggande order på dessa artiklar kommer makuleras Force Majeure och det vi har på lager nu kommer vi istället att erbjuda vården. Med undantag av dessa artiklar så bedömer vi att vi har en väldigt god leveransförmåga och vårt lager jobbar på precis som vanligt.