LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Würths Nyhetsbrev
ballong_2000x750.jpg

Würths Nyhetsbrev

April 2019
Tre snabba frågor - om Würths butiker
Würth fortsätter sin butikssatsning! Läs vad Würth Svenskas VD Torbjörn Seger har för tankar kring butikskedjan och vad kan man förvänta sig när man stiger in i en Würth-butik.
Läs mer >

Hallå där Tim - ansvarig för nya butiken i Malmö
Snart öppnar Würth sin andra butik i Malmö. Vi har tagit oss ett snack med Tim Jakobsson, butiksansvarig för Würths båda butiker i Malmö. 
Läs mer >


Mars 2019
Tre snabba frågor till Würths VD - om e-handel

Würths e-handel växer snabbt! Läs vad Würth Svenskas VD, Torbjörn Seger, tänker om e-handelns framtid. Han delar också med sig av sina egna önskemål på en riktigt bra e-handel..
Läs mer >

E-handeln på 46 sekunder!
Tid är en bristvara för många av oss. Därför har vi fyllt vår e-handel med smarta funktioner och tjänster för att du ska kunna spara tid. Men hur förklarar man för någon som inte har tid att Würth har den bästa e-handeln? Jo, man gör det på 46 sekunder.
Läs mer >

R.W Workout Week
Första veckan i april är det dags för Workout Week världen över! En rolig tradition där alla som jobbar på något av Würths alla huvudkontor samreser med en fältsäljare. Något vi alla ser fram emot eftersom vi får träffa våra härliga kunder.
Läs mer >

Vi ritar ditt lagersystem - efter dina önskemål
Med vårt nya planeringsverktyg planerar vi ditt ORSY i minsta detalj - och du får en färdig ritning på hur det kommer att se ut. Tillsammans går vi igenom era behov och önskemål. Hur många sektioner behöver ni? Vad ska ni ha för typ av produkter i era ORSY-hyllor?
Läs mer >

Februari 2019
Tre snabba frågor om fallskydd
Fallskydd handlar om att rädda liv! Ändå är det många arbetsgivare som inte känner till att de är skyldiga enligt arbetsmiljölagen att tillhandahålla både utrustning och utbildning för arbeten på höga höjder. Här kommer Würth Svenskas VD, Torbjörn Segers bästa tips till dig som vill få lite bättre koll på fallskyddsarbetet.
Läs mer >

Så säger Fallskyddsutbildaren
"Jag tycker nog det roligaste är att vi med våran utbildning får vara med och skapa en säkrare och bättre arbetsmiljö för våra kursdeltagarna." Så säger Simon Viklund, fallskyddsutbildare om utbildningarna han håller i.
Läs mer >

Januari 2019
Tre snabba frågor till Würths VD - vad är Würths DNA?

Vi pratar ofta om vårt starka DNA - men vad består det egentligen av? Och hur skapar man goda relationer med kunderna? Och slutligen - vad är VD:ns tips till eleverna i Würths försäljningsskola.
Läs mer >