LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Würth Försäljningsskola
f-skola_18.jpg

Würth Försäljningsskola

Under taket för Würths Försäljningsskola deltar eleverna i en utbildning på heltid under ett år och får lön under utbildningstiden. Teori varvas med praktik och du får jobba både i butik och ute på fältet. Efter utbildningen kan du erbjudas fast anställning hos oss på Würth. Du kommer att lära dig det behöver för att kunna bli framgångsrik inom försäljning.  Som elev har du ett lärorikt och inspirerande år framför dig. Vi ser fram emot din ansökan.

Elev vid Würths försäljningsskola
Att vara elev innebär att man är under upplärning med inriktning mot försäljning. Utbildningen fungerar som en utvärderingsperiod inför eventuellt fortsatt anställning hos oss. Utbildningen startar med en tre dagars introduktion i Örebro. Den praktiska delen av utbildningen sker på respektive ort, medan den teoretiska undervisningen är förlagd till Örebro. Varje elev får en handledare under utbildningsåret.

Försäljningsskolans innehåll
Eleverna får en bred kunskap inom försäljning och lär sig allt om försäljningsarbete och relationsbyggande i affärssammanhang.De genomgår också utbildningar i produktkunskap och säljteknik, läser om varumärke och värdegrund, den digitala affären och praktisk försäljning i butik och på fält.

Första tiden på Würth försäljningsskola

Victor-Edqvist_web.jpg

Victor Edqvist är en av eleverna som för två månader sedan började på Würth försäljningsskola. Hur har första tiden på försäljningskolan varit? 

- Första tiden på skolan har varit väldigt lärorik och rolig, det är mycket att lära sig och ta in. Hittills har jag hunnit med Produkt- och Säljutbildning steg 1. Jag har varit i Solna butiken för att hjälpa till med deras nyöppning, vilket var väldigt roligt. Jag har även varit i butiken på Aspholmen i Örebro och självklart arbetat i butiken i Berglunda som jag vanligtvis är stationerad i. Butiksarbetet är roligt och varierande, plus i kanten är att kunderna och mina kollegor så trevliga!

Skolan ledde till anställning

Läs vad några av våra elever vid Försäljningsskolan säger om sitt år på skolan och om framtiden som anställd hos Würth.

Matilda Levin, tidigare elev i Würths försäljningsskola, numera Innesäljare för Bilinredningar. Du blev anställd i den här tjänsten innan ditt år på försäljningsskolan var över. Hur känns det?

- Det känns otroligt kul att få den möjligheten. Självklart var det min förhoppning när jag sökte till skolan, att få ett jobb efter avslutad utbildning men ännu roligare att det blev så redan innan skolan är slut.

Från butikssäljare till fältsäljare, för Simon Everlöf innebar året på försäljningsskolan en språngbräda till att bli fältsäljare. Hur känns det?

- Det känns fantastiskt, det är lite mer än ett år sedan som jag läste om försäljningsskolan, då blev målsättningen att arbeta som fältsäljare, att nu ett år efter sitta i bilen med Würth-loggan på, och köra på mitt eget distrikt känns lite för bra för att vara sant, overkligt! Jag har en lång väg kvar tills jag är en färdig säljare med rätt kunskap, men jag är lyhörd och utvecklar mig varje dag.

Timmy Hultman, lämnade Stockholm för att bli ytterst ansvarig för Würths Butik i Kalmar. Tvekade du aldrig?
- Jag tvekade aldrig på tjänsten, jag gillar ansvar och har velat ha en ”egen” butik ett tag. Självklart var det ett stort steg att flytta, men många har hjälpt mig och pushat mig till det. Det är fantastiskt kul att vara butiksansvarig och få möjligheten att få butiken att gå så bra som möjligt.