Banner_integration_2000x750.jpg

Integrationslösningar

Oavsett om ni vill integrera inköpen i er  egen inköpsportal, e-katalog eller e-butik eller om ni föredrar att integrera ert affärssystem med vår e-handel så kan vi lösa det. Vi har tillgängliga resurser för att kunna driva ett sånt projekt tillsammans med er.

 

1. EDI-integration

Om ni vill göra era inköp via en EDI-integration så kan vi hjälpa till att sätta upp det. På det sättet kan vi effektivisera och säkra upp dina ordrar. Genom att sätta upp en EDI-länk kopplar vi ihop ditt system med Würth – oavsett om det är ert system eller en så kallad e-marknadsplats. Vår EDI stödjer order, orderbekräftelse, sändningsinformation och faktura och vi kan hantera flera format. Würth har idag ett flertal kopplingar med stora och mindre leverantörer av affärs- och inköpssystem.

2. Punch Out

Om du föredrar att handla via ditt inköpssystem men vill slippa att underhålla statiska artikelfiler och alltid ha uppdaterad produktinformation så kan vi sammankoppla ert system som stödjer PunchOut/OCI med vår e-handel. På detta sätt nyttjar du vår e-handels produktkatalog – men lägger din order i ditt inköpssystem. Din varukorg på wurth.se skickas tillbaka till ditt inköpssystem där du slutför din order. På det sättet får du alla dina ordrar samlade i ditt inköpssystem.

Vill du veta mer om våra integrationslösningar?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.