Toggle navigation Meny - Fordonsdiagnostik

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende på vilka behov som finns och vilken typ av verksamhet som ni bedriver. Vi erbjuder också hjälp av specialistsäljare så att vi gemensamt kan hitta ett verktyg som gör att ni kan arbeta effektivt och på bästa sätt. Vi har helhetslösningar inom WOW!, WabcoWürth och Autocom med tillhörande kalibreringsriggar för kameror och radar. Kolla in alla våra diagnostiklösningar >

Vårt sortiment för professionell fordonsdiagnostik innehåller allt från små trådlösa PC-baserade lösningar till stora flexibla arbetsstationer. Både mjukvaran och hårdvaran är uppbyggda i moduler, allt för att du ska finna den bästa lösningen för dig och ditt företag. Naturligtvis kan du även leasa diagnostikutrustning som är anpassad med funktioner för tunga fordon som lastbilar, bussar och släpvagnar.

Fördelar

  • Tjäna pengar på att själv göra fordonsdiagnostik på alla bilmärken
  • Öka beläggningen på din verkstad
  • Ta in nya kunder

Avsluta non-stop licens
Ladda ned blankett för avslutande av non-stop licens diagnostik här >
Fyll i underlaget och skicka till diagnostik@wuerth.se Korrekt ifylld blankett måste vara Würth Svenska AB tillhanda minst 3 månader innan befintlig licens går ut för att avslutandet ska ske under pågående licensperiod.

Våra olika diagnostiklösningar

WOW!

Är ett diagnostikverktyg som är anpassat för att passa just dina behov. Det är enkelt att utföra felsökningar, servicefunktioner och spela in data under testkörning. Kan också kompletteras med Techinal Data som ger dig beskrivningar om hur man åtgärdar de identifierade problemen.

WabcoWürth

W.easy är ett diagnostiksystem som gör det enklt och effektivt att ställa en diagnos på ett fordon och åtgärda fel. W.easy används för universaldiagnos samt originaldiagnos WABCO med massor av funktioner för alla vanliga system i tunga fordon, trailers, LCV och bussar. Kan också kompletteras med tillägg som ger dig beskrivningar om hur man åtgärdar de identifierade problemen.

Autocom

Med autcoms diagnostikverktyg kan man snabbt utföra servicefunktioner, felsökningar, justeringar och aktiveringar på fordonssystem tack vare en fordonsdatabas som omfattar både personbilar och lätta kommersiella fordon. Kan också kompletteras med Info System som ger dig beskrivningar om hur man åtgärdar de identifierade problemen.

Kalibreringsrigg

Det blir allt vanligare att tekniska assistanssystem som automatisk nödinbromsning och körfältshjälp finns i alla typer av fordon. Därmed blir det också mer komplicerat att byta vindruta, då alla funktioner behöver kalibreras för att fungera tillfredsställande. Würth erbjuder rätt utrustning för kalibrering av assistanssystem på både bilar och tunga sidan.

Specialistsäljare

Vi har specialistsäljare i hela Sverige som hjälper dig med att hitta de verktyg som passar din verksamhet bäst. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

kalibrera assistanssystem

ADAS CARS Calibration är perfekt för glas- och reparationsverkstäder. En mobil produktlösningen för att kalibrera assistanssystem på bilar.