Toggle navigation Meny - Personlig skyddsutrustning

Personlig skyddsutrustning

Personlig skyddsutrustning – vårt helhetserbjudande

Hos oss på Würth hittar du ett heltäcknade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatsen. Med Würth som leverantör av skyddsutrustning kan du både känna dig trygg och spara tid.  

Oavsett om du ha hjälp med att välja rätt skor och arbetshandskar, utbilda personalen i fallskydd för arbete på höga höjder eller få hjälp med att hitta rätt arbetskläder för just din arbetssituation, så hjälper Würth dig - hela vägen. Vi kan också göra en skyddsrondering på er arbetsplats, vi går igenom er arbesmiljö och rekommenderar vilken skyddsutrustning ni kan behöva. Läs mer om det här.

I vår guide för personlig skyddsutrustning får du produktförslag efter vilken bransch du arbetar inom, du hittar den här.

Kontakta en specialist
 

Bra skyddsskor gör skillnad

De ökar både komforten och säkerheten, och ger dina fötter nödvändigt stöd för att kroppen inte ska felbelastas.

Arbetshandskar med rätta skyddet

Oavsett om du jobbar på ett bygge, en verkstad, inom industrin eller med kemikalier så är det av största vikt att du skyddar dina händer.

Skydda dina ögon från risker

Glöm inte att skydda dina ögon. När du utför arbete där du utsätter ögonen för risk är det viktigt att du har ett par skyddsglasögon av högsta kvalite

Arbetskläder från Blåkläder

Hos Würth hittar du alltid ett brett utbud av arbetskläder från Blåkläder.

Bra att veta om hörselskydd

Att skydda hörseln är viktigt – förlorad hörsel går aldrig att återfå! Några minuters oaktsamhet under en arbetsdag kan ge permanenta skador

Välj rätt skyddshjälm

Hjälmen är en färskvara! En förväntad livslängd på din skyddshjälm är mellan tre till fem år och den bör därefter bytas ut.

Viktigt att välja rätt andningsskydd

Många arbetsmoment innebär olika risker. Därför är det viktigt att kartlägga och bedöma riskerna, för att kunna välja rätt andningsskydd.

Fallskyddstjänster

Att använda fallskyddssystem när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Därför erbjuder vi en helhetslösning.

Kontakta våra specialister

Würth erbjuder ett brett utbud av personlig skyddsutrustning där våra specialister bland annat kan hjälpa till att göra riskbedömningar och hjälpa er att välja rätt skydd för rätt arbetsmoment. Utifrån det kan vi sedan vägleda er i valet av skyddsutrustning och instruera hur skydden ska användas.

Exempel på saker vi kan hjälpa till med:
• Rådgivning - Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och gör en riskbedömning av arbetsmiljön. Utifrån det kan vi sedan hjälpa till med valet av skyddsutrustning och informera om hur skydden ska användas på rätt sätt.
• Lagar och regler - Att hålla koll på alla lagar och regler kring personlig skyddsutrustning kan kännas krångligt. Vi hjälper er gärna med detta, så att ni kan ägna er tid åt det ni är bäst på.
• Utbildning - Under hela året och runtom i landet anordnar vi utbildningar i säkerhet på arbetsplatsen, exempelvis Fallskyddsutbildning. Antingen i Würths egna lokaler eller ute på din arbetsplats, beroende på vilket som passar er bäst.

Morgan Pettersson

Morgan Pettersson

Product Promoter

070 374 30 98

morgan.pettersson@wuerth.se

Björn Karlsson

Björn Karlsson

Product Promoter

070 374 02 69

bjorn.karlsson@wuerth.se

Peter Ericsson

Peter Ericsson

Product Promoter

070 302 63 10

peter.ericsson@wuerth.se