Toggle navigation Meny - Arbetskläder

Arbetskläder

Brett utbud av arbetskläder

Hos Würth hittar du alltid ett brett utbud av arbetskläder från Blåkläder. Precis som Würth så är Blåkläder kända för att tillhandahålla yrkesproffs med produkter av allra högsta kvalitet. När du en gång har testat dessa plagg till ditt arbete så kommer du inte vilja ha något annat. Blåkläders arbetskläder både motsvarar och överträffar förväntningarna hos yrkesmänniskor som har höga krav på kvalitet, funktion och design. Olika arbetssituationer och moment ställer olika krav på din utrustning när det kommer till vilka kläder du bär, även väder och säsong. Därför har vi gjort det lättare för dig att välja plagg efter vad du jobbar med och var du jobbar. Så att du alltid är rätt klädd.  Här kan du läsa mer om hur du väljer kläder efter bransch.

Arbetskläder fordon

Vi har valt ut ett antal plagg som vi vet passar särskilt bra för dig som jobbar inom fordonsbranschen på olika sätt.

Arbetskläder Bygg

Kollektionen för bygg innehåller både den klassiska hantverksbyxan men även de moderna byxorna med stretch och tightare passform.

Arbetskläder metall

Vi har valt ut de bäst lämpade plaggen för dig som jobbar inom industri/metall.

Arbetskläder Varsel

Med varselkläder säkerställer du en extra god synbarhet och de skyddar dig och dina kollegor när ni arbetar utomhus.

Låt oss göra inköpen smidigare

  • Vi hjälper dig och ditt företag att starta upp en personlig ID-shop med önskat sortiment i samarbete med Blåkläder. Här ingår att vi kommer ut till arbetsplatsen och hjälper till med utprovning och dokumenterar storlekar för varje person.
  • Vi startar upp en ID-shop med det sortiment som vi kommit överens med er ska finnas tillgängligt för köp och ni får ett inlog till shoppen.
  • När ni är inloggade så går det snabbt och enkelt att handla, det är bara att klicka på det plagg ni vill beställa, sedan på personen som ska ha det så dyker rätt storlek upp.
  • Således minimeras även risken för felbeställningar. Ni får även en smidig översikt över vad ni handlat med hjälp av orderhistorik.

Arbetskläder i butik

I några av våra butiker hittar du ett brett sortiment av arbetskläder från Blåkläder. Kläder med allra bästa kvalitet, funktion och design. Vi vet vilken typ av kläder som passar olika typer av verksamheter och kan hjälpa dig att hitta rätt. 

Tryck av företagslogga

Vi trycker din företagslogga på plagget Vid mindre kvanitet så kan vi hjälpa er att trycka på kläderna direkt i butiken. Leveranstiden beror på hur mycket som ska tryckas. Fråga oss i butiken så berättar vi mer om hur det funkar.

I dessa butiker finns arbetskläder