Logistik för dig

 

 
 

Kundnära logistik

För många företag innebär logistik planering, beställning, transport och påfyllning av förbrukningsmaterial. Något som ska fungera smidigt och effektivt, men sällan är helt enkelt. För oss på Würth handlar det om mer än så. En komplett och effektiv service tar er genom hela processen.

Med våra kundnära logistiklösningar är det du som väljer. Vi ser till att du har rätt förbrukningsmaterial på rätt plats, precis när du behöver det. Med timing och ordning och reda är det lätt att vara effektiv – och spara pengar. Vi strävar alltid efter att hålla en leveranssäkerhet på över 98 %.

Leveransalternativ

Vi erbjuder dig flera olika leveransalternativ. Du kan från fall till fall bestämma om det är bråttom eller om du kan vänta någon dag extra, allt för att passa dina specifika behov.

Omgående - ORSY Hyllsystem

Servicekonceptet med hyllsystem bygger på samarbetsavtal, besök från säljare och fastställande av min/max-lager för förbrukningsmaterial.

Läs mer

Omgående - ORSYtainer

Specialinredd container för byggarbetsplatser som förses med förbrukningsmaterial och produkter för varje byggfas.

Läs mer

Omgående - ORSY-smart

Med ORSYsmart kan du på ett enkelt sätt transportera ditt förbrukningsmaterial mellan våningsplanen.

Läs mer

Omgående - bilinredningar

En lösning som riktar sig till den ambulerande hantverkaren. Du får kontroll över ditt förbrukningsmaterial och har det samtidigt lättillgängligt.

Läs mer

5-60 minuter - butiker

Vår rikstäckande butikskedja ökar närheten och servicen till våra kunder. Du kan även beställa på wurth.se och hämta din order i valfri butik.

Läs mer

Leverans till dig inom 3 timmar

Vid akuta behov levereras dina varor med budbil från någon av våra butiker nära dig. Kontakta din butik för leveranstid och prisuppgifter.

Nästa dag före 12:00

Leverans sker före kl. 12:00 dagen efter beställning förutsatt att ordern inkommit till lagret senast 14:00 vardagen innan.

Nästa dag före 17:00

Vi levererar dina varor vardagen* efter din beställning (senast 17:00), förutsatt att ordern kommit in innan angivet klockslag för orderstopp.

2-3 arbetsdagar

Leverans inom 3 dygn från mottagen order. Ett alternativ för dig som inte behöver leverans dagen efter och vill ha en lägre fraktkostnad.

3-5 arbetsdagar

Tillgång till över 200 000 artiklar via koncernens internationella lager. För leveranstid och mer information kontakta oss.

Planerad order

Vid ett planerat behov och önskemål om leverans vid ett specifikt datum, exempelvis investeringsaffärer.

Specialorder

Vid önskemål om specialinköp kontakta din säljare för pris och leveransinformation.

Intresserad av att veta mer?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Hjärtat i vår verksamhet

Välkommen till vårt toppmoderna huvudlager i Örebro med 14 000 artiklar. Varje dag läggs 1000 ordrar via våra säljare, butiker och vår e-handel.