3 tips om e-handeln

Würths e-handel är inte bara en samlingsplats för alla som söker proffsprodukter inom bland annat verktyg, skruv, maskiner, arbetskläder, skor och förbrukningsmaterial. Det finns även mängder av smidiga funktioner som underlättar inköpen för dig och ditt företag.

1. Mina vanligaste

Här kommer du på ett klick åt de artiklar som du handlar mest av hos Würth. Oavsett om du brukar handla av en säljare, i butik eller i e-handeln så visas dina vanligaste köp här för snabb åtkomst. Du hittar Mina vanligaste på startsidan wurth.se eller under Mina Sidor.

 

 

2. Guider

I Würths användarvänliga produktguider får du hjälp att välja rätt produkt för det jobb du ska utföra. Här hittar du bilvårdsguiden där du får produktförslag på de bästa rengöringsmedlen för bilens olika delar. FogGuiden där du får förslag på lämpliga produkter beroende på vilken typ av fogning du ska göra, och ett smart verktyg för att beräkna åtgång, så du varken köper för mycket eller för lite. Andra guider du hittar här är exempelvis skoväljaren och en guide för infästning där du får hjälp att välja skruv. Klicka här för att komma till Würths produktguider.

 

 

3. Attestorder

Om du som är ansvarig för inköpen vill att flera på företaget ska kunna handla men ändå behålla kontrollen så är attestorder en bra funktion. Du kan skapa konton och sätta en budget för de medarbetare som ska kunna handla på wurth.se. Om någon skulle överstiga sin budget så får du ett mail som talar om det.

 

Har du inte redan testat Würths e-handel? Registrera dig här, det tar bara ett par minuter.