Anmäl dig till vårens utbildningar

Würth erbjuder inte bara kvalitetsprodukter, vi anordnar även en rad olika specialutbildningar inom olika områden för Fordon, Metall, Industri/Hantverk och Bygg. För att så många som möjligt ska ha möjlighet att gå våra utbildningar utför vi dem runt om i hela landet, en nyhet är även att vi nu erbjuder AKP-utbildningen digitalt.

Våren närmar sig och så gör även våra utbildningstillfällen. På grund av rådande situation vill vi självklart att du ska känna dig trygg. Vi har därför valt att starta igång våra utbildningar i mitten av februari. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar löpande gällande nyheter, läs mer här.

 

Nyhet! 

 

En nyhet för i år är att vi erbjuder vår AKP-utbildning i digital form via Skype. Denna utbildning riktar sig till personer som leder eller aktivt sysselsätts med allergiframkallande kemiska produkter. Denna utbildning ska förnyas vart femte år och inga förkunskaper krävs. Denna utbildning är mycket viktig då Svensk lagstiftning kräver att du som arbetsgivare vet vilka bestämmelser som gäller vid handhavande av härdplast och övriga allergiframkallande kemiska produkter i din verksamhet. Härdplast är ett exempel på allergiframkallande ämnen vilka finns i många olika kemiartiklar och det är viktigt att hanteringen sker på rätt sätt för att inte skada individ och miljö.

 

Läs mer om utbildningen och se vilka datum som erbjuds här.

 

Fallskydd handlar om att rädda liv!

 

En annan viktig utbildning är vår Grundläggande fallskyddsutbildning som lovar hög kvalitet och professionella utbildare. Arbetsgivare är idag skyldiga enligt arbetsmiljölagen att tillhandahålla både utrustning och utbildning i fallskydd till personer som arbetar på höga höjder och där det finns risker för fall (över 2 meter).

 

Vi på Würth är experter på fallskydd och erbjuder en helhetslösning:

 

  • Utbildning
  • Besiktning
  • Fallskyddsdatabas med all nödvändig dokumentation
  • Arbetsskyddsinventering hos kund
  • Att vara behjälpliga med arbetsmiljöplan, riskanalys och räddningsplan

 

Öka säkerhetstänket och skapa en säkrare arbetsmiljö på din arbetsplats, läs mer och anmäl dig till vår utbildning inom Grundläggande fallskydd här.

 

AKP och Fallskydd är bara två av våra många populära utbildningar. Vill du veta mer om våra andra utbildningar kan du klicka dig vidare här. Där kan du läsa mer, ställa frågor och anmäla dig. Hoppas du hittar något som passar dig, din verksamhet och dina anställda!