Bättre kontroll och enklare inköp med kundanpassad e-handel

Med kundanpassad e-handel hos Würth handlar du produkterna du behöver till arbetsplatsen, snabbt och enkelt online – skräddarsytt för din verksamhet. Vi har pratat med Daniel Sundell, ansvarig för den digitala affären på Würth Svenska för att få veta mer om hur Kundanpassad e-handel kan underlätta inköpen för många företag.

Vad är det som är så bra med kundanpassad e-handel?

Det bästa är att det är användarvänligt, och sparar tid. När man loggar in möts man direkt av en vy med sina avtalade produkter. Man sparar tid eftersom man inte behöver söka bland hela sortimentet, vi har gjort en kundanpassad produktkatalog kan man säga.

En annan bra funktion är Samlad order, man kan som kund välja hur ofta vi ska packa ihop och skicka ut beställningarna. Färre försändelser och färre fakturor. Mer effektivt och bättre för miljön med andra ord.

Finns det fler fördelar?

Ja, en populär funktion är attestorder. Man kan som administratör för kontot lägga till sina kollegor som användare, så att fler på arbetsplatsen kan handla. Man behåller ändå full kontroll över inköpen eftersom man kan sätta en budget per användare. Om en användare skulle övertrassera sin budget för en period så får man ett mail som talar om det.
Daniel Sundell är ansvarig för den digitala affären på Würth.

För vem passar en kundanpassad e-handel?

Jag skulle säga att det är alla kunder som ofta handlar hos Würth, framförallt större bolag som vill ha koll och kontroll över inköp och vilka produkter som de lätt vill komma åt.

Om man tycker detta låter intressant och vill komma gång, hur gör man då?

Vi har ett formulär på Wurth.se där kan anmäla sitt intresse. Sen återkopplar vi och hjälper till att komma igång, kanske kan vi lägga en länk från artikeln här?

- En bra idé tycker vi! Du hittar formuläret här.