Fem smarta verktyg!

Vem gillar inte verktyg med flera funktioner och verktyg som gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen? Kolla in våra tips på smarta verktyg som kan underlätta din vardag på olika sätt.

1. Hylsnyckelsats

Det här är en hylsnyckelsats med många användningsområden. I satsen finns ett litet spärrskaft 1/4" som både är ledbart och låsbart. En smidig funktion om du ska utföra arbeten där det är ont om plats. Det går också att göra om spärrskaftet till en T-handtagsfunktion tillsammans med den medföljande förlängaren. I satsen ingår 6 hylsor i olika storlekar och 14 olika bits. 

2. Bitshållare

Har du testat den här bitshållaren när du använder slagskruvdragare? Om inte så är det dags nu. Vid användande utav bits med maskin så bör bits med "torsion"-funktion användas som håller emot maskinens slag bättre än vanliga bits. Sådana torsion-bits är däremot är mer kostsamma än vanliga bits. Vår smarta bitshållare absorberar kraften från maskinen dvs har denna ”torsion” -funktion inbyggd och gör det då alltså möjligt att kunna använda vanliga bits. Och det smartaste av allt? Du förlänger livslängden på dina vanliga bits.

 

3. Teleskopiskt ledat 1/2" Spärrskaft

Alla borde ha ett riktigt bra spärrskaft i verktygsväskan. Just detta är extra smart då det ledade skaftet gör att du kommer åt på svåråtkomliga ställen. Huvudet på spärrskaftet är också ganska litet och slimmat vilket förenklar ditt arbete i trånga utrymmen, som till exempel när du står inför utmaningar i motorrummet.

Spärrskaftet är även teleskopiskt - vilket är en briljant funktion då du får en längre hävarm. En längre hävarm betyder ju mer styrka om saker sitter åt väldigt hårt - Mer kraft med en längre arm helt enkelt.

4. Brytbladskniv

En brytbladskniv tänker du, vad kan vara så unikt med en sådan? Jo, just denna brytbladskniv är av riktigt bra kvalitet, till ett bra pris. Bladet har hög flexibilitet och riktigt bra skärpa. Dessutom kan du låsa klingan och göra om den till en minisåg om du köper till ett sågblad. Dubbel funktion i en produkt alltså.

5. Buntbandstång

Jobbar du mycket med buntband som t.ex. vid större kablagedragningar är risken stor att du skadar dig på vassa kanter. Det slipper du med vår smarta buntbandstång. Med denna kommer du åt väldigt nära kanten där du ska klippa av buntbandet. Den fungerar även som en åtdragare så du slipper köpa dyra buntbandsverktyg.