LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}

Kvalitet och enkelhet - sparar tid vid takbyggen

I Borlänge finns Swedala Tak som grundades av Henrik Camitz 2010. Sedan starten har företaget expanderat till fler delar av mellansverige. Fokus ligger på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner. 2018 omsatte man runt 80 miljoner och renoverade sammanlagt drygt 700 tak. Swedala Tak har varit kunder hos Würth i cirka 4 år.

8 maj 2019
Dela:

- För oss handlar allt om enkelheten, säger Henrik Camitz som är VD för Swedala Tak. Würths butik ligger centralt i Borlänge och det fungerar bra och smidigt att använda Würths produkter. Vi köper i princip allt som inte är byggmaterial hos Würth. Allt från spik och skruv till takflex och olika silikoner, fortsätter Camitz.  

Tillsammans med Würths säljare Magnus Brandt har Swedala Tak hittat
ett bra samarbete som gör att takläggarna aldrig behöver stå utan
förbrukningsmaterial ute på bygget.

- Sedan tidigare handlade Swedala Tak mycket i vår butik här i Borlänge, och numera beställer de dessutom av mig så att artiklarna levereras direkt till bygget istället. På så sätt sparar de tid, berättar Magnus Brandt, ansvarig säljare.

- Vi är jättenöjda med direktleveranserna ut till byggena, bekräftar Camitz. Artiklarna kommer ofta dagen efter beställning. Med 700 takläggningar om året så går åt en hel del förbrukningsmaterial. Swedala Tak sätter stort värde i kvaliteten i de infästningsprodukter som de använder.

"Kvalité och trygghet är viktigt när vi väljer leverantör och det kan Würth verkligen stå för, säger Henrik Camitz. Dessutom är det ett stort plus att de finns nära och att leveranssäkerheten är så stor."

 

Magnus Brandt, säljare på  Würth Svenska AB

- Det går åt otroligt mycket skruv vid en takläggning, och kvalitén på Würths skruvar går inte att jämföra med någon annan. Många takläggare uppskattar designen på våra skruvskallar som gör att man lätt kan arbeta med en hand, skruven sitter kvar i bitsen och är lätt att skruva i. Vi är den enda leverantören som har den infästningen i skruvskallen vilket underlättar väldigt mycket för montörerna, framförallt när man är uppe på ett tak.

Produkter för takbygget

Det finns många aspekter att ta hänsyn till när man bygger tak, inte minst vad gäller takbyggstes olika faser. För att göra det enklare för dig har vi valt ut produkter för takbyggets alla faser, allt från rivning till takbeläggning.

Läs mer om yttertak