LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}

Kundutbildningar - en del av vår service

Würth anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för Fordon, Metall, Industri/Hantverk och Bygg. Erika Kjellberg är Utbildningsansvarig på Würth, läs vad hon har att säga om varför det är så viktigt med utbildning och vilken typ av utbildningar vi anordnar.

Dela:

Hur kommer det sig att Würth anordnar utbildningar?

Många av våra produkter kräver att man har kompetens för att använda. För att använda stora delar av vårt kemisortiment kräver arbetsmiljöverket att man har utbildning i Allergiframkallande Kemiska Produkter. Vi vill erbjuda våra kunder service hela vägen så därför känns det viktigt att även erbjuda utbildning i det som våra produkter kräver. Fallskydd är ju också ett sånt område – för att få använda fallskyddsutrustning så måste man ha gått en utbildning. Kunderna uppskattar detta jättemycket, att vi tillhandahåller det som de behöver hjälp med.

Hur gör man om man vill anmäla sig till en utbildning?

Vi har ett antal fasta utbildningstillfällen som man kan anmäla sig till på wurth.se. Men har man en större grupp, kanske 8-10 personer eller fler  så kan vi skapa en utbildning just för dom. Då kan vi hjälpa till att skräddarsy vart utbildningen ska hållas och när.
Sen har vi många kunder som gör en inventering i början av året. De ser över vilka som har utbildning och vilka som behöver uppdatera sig. Sen kontaktar de oss och vi koordinerar enligt deras behov.

Det fina är också att om man någon gång gått en utbildning hos oss så har vi statistiken på när, var och vad och kan tillhandahålla det till kunden. Så om du är osäker på om medarbetarna har en aktuell utbildning så hjälper vi er med det.

Vem håller i utbildningarna?

Det är våra kollegor i säljande befattning som håller i utbildningarna vilket är en jättestor fördel. De jobbar med produkterna dagligen och är experter på våra produkter. De har egen erfarenhet av produkterna, men också erfarenhet kring vad kunderna har för frågor kring användningsområden och utmaningar. Utbildningarna är verkligen kopplade till det som kunderna har köpt.

Vem kan gå våra utbildningar?

Alla kan gå våra utbildningar.  Vi eftersträvar att alla kunder som köper produkter som kräver utbildning ska ha information om våra utbildningar, och har du inte pratat med din säljare om det än, så gör fråga gärna. Eller kontakta oss direkt här >

Berätta lite om våra utbildningar! Någon du vill lyfta lite särskilt?

Då vill jag gärna lyfta våran Fallskyddsutbildning och Allergiframkallande Kemiska Produkter, utbildningar som krävs för att få använda produkterna. Vi har också stor rutin och erfarenhet av att hålla dessa utbildningar och vi får idel höga betyg av kursdeltagarna.
Sen skulle jag också gärna vilja lyfta utbildning i Glasreparation. Vi har bra produkter för att kunna göra enkla stenskottsreparationer på verkstan. På utbildningen får man en grundläggande kunskap om vad ett stenskott är och vilka man kan laga, och därefter hur man lagar dem på bästa sätt.

Något sista tips du vill skicka med?

När det gäller en utbildning som t.ex. Allergiframkallande Kemiska Produkter så är det ju något som arbetsmiljöverket kan komma och göra en revision på. Istället för att bli stressad inför ett sånt besök så är det bättre att ha framförhållning. Kolla igenom i god tid vilka medarbetare som behöver utbildning. Kanske kan det vara smidigt att fördela ut utbildningarna under året? Istället för att skicka hela gänget på utbildning på samma gång. Att satsa på utbildning blir en vinning för hela företaget – deltagarna på våra utbildningar är alltid jättenöjda. Det är både kul och utvecklande att utbilda sig.
Läs mer och anmäl dig till våra utbildningar via länken nedan:

Läs mer och anmäl dig här