LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}

Lampor som gör jobbet

För att hjälpa dig att underlätta arbetet nu när höstmörkret sakta smyger sig på så vill vi ge dig några riktigt bra produkttips inom arbetsbelysning. Kanske kan ditt arbete underlättas av kedjebelysning, en kraftfull och portabel arbetslampa eller varför inte en riktigt bra pannlampa. Nedan ger vi dig förslag på produkter som garanterat kommer lysa upp din arbetsdag.

21 augusti 2020
Dela:

1. Kedjebelysning S-line

Kedjebelysning LED S-Line är en ljusslinga med mängder av fördelar och finns i längderna 5, 10 och 25 meter. S-line ger din byggarbetsplats ett bra arbetsljus och du kan enkelt koppla på fler slingor (max totalt 50m).  Ljusslingan är lätt att rulla ihop och flytta med. Du kan dessutom lägga till en batteribackup och koppla på, så får du en nödbelysningsfunktion.

Kedjebelysning S-Line, LED-Slinga

 

2. Trådlösa handlampor och laddstation

De portabla handlamporna Slim+ och Twinblade+ är trots det lilla och smidiga formatet riktigt kraftfulla, 450 respektive 1000 Lumen och ledade för att enkelt få belysningen där det behövs. Båda är dessutom laddbara trådlöst med den innovativa laddplattan som går att fästa med magnet eller direkt på väggen. På så sätt har du alltid fulladdade lampor när du behöver dem. Twinblade+ ger även dubbelsidig belysning samt spot-lampa på ovansidan. En mycket mångsidig handlampa med andra ord. Den trådlösa laddningsstationen finns i två utföranden, med plats för en eller två lampor.

Handlampa TwinbladeHandlampa Slim, Trådlös laddningsstation

 

3. Arbetsbelysning 10W Kompakt

En portabel arbetslampa i aluminium som är slag och vibrationstålig. Perfekt när du behöver en lampa som är lätt att ha med sig och har hög prestanda. COB LED-teknik ger lampan ett bra och energieffektivt ljus samt längre livslängd. Lampan är mycket smidig i formatet 14x10 cm och kan användas både inomhus och utomhus. Den är även försedd med gummerade kanter som gör den extra stöttålig. 10W Kompakt har två ljuslägen, 100% och 50% samt justerbar fot i 180°. Kraftig magnet för flexibel användning. Laddkabel medföljer.

Arbetsbelysning 10W Kompakt

 

4. Pannlampa M6XR LED

M6XR på hela 2000 lumen är en kombinerad fick och pannlampa med elektronisk dimning. Senaste inställningen sparas automatiskt och används när lampan startas. Med en skridningsvilkel från 30–70 grader och en räckvidd på hela 165 meter är detta en både kraftfull och mångsidig lampa. Den levereras dessutom med hjälmfäste. Lampan är försedd med en kraftig magnet i botten för flexibel användning pch placering.

Pannlampa M6XR LED