Nu öppnar Würth sin första Würth Megastore

Den 1 april slår Würth upp portarna till kedjans första Megastore på Sveavägen 167, Norrtull. Butiksytan är hela 1200 kvadratmeter stor och förutom produkter rymmer butiken showroom, utbildningslokaler och demostationer.

23 mars 2022
Dela:

Würth Megastore är en efterlängtad satsning. Här kommer kunderna att hitta alla produkter de behöver men även inspireras av hur våra tjänster och service kan göra jobbvardagen enklare. Jan Kahlin är chef för butikskedjan och berättar om satsningen.

 

- Tanken med Würth Megastore är att vi vill erbjuda kunderna en helhetsupplevelse av de produkter, tjänster och koncept som vi kan erbjuda.

 

På den 1200 kvadratmeter stora ytan finns ett komplett sortiment för de flesta yrkeskategorier, framförallt inom hiss, lås, larm, bygg, ställningsbyggare, fastighetsskötare, plåtslagare däck och rekond. Ett sortiment som noga valts utifrån de branscher som kunderna finns inom. 

 

- Inför byggandet av butiken har vi tittat på målgrupperna som finns inom butikens upptagningsområde. Utifrån det har vi sedan byggt upp olika avdelningar i butiken där man hittar allt som behövs för sina behov. Arbetar man t.ex. med hiss så har vi en egen sektion med alla produkter man behöver för sitt dagliga arbete.

 

För att kunna möta kundernas skiftande behov av leveranser har man satsat på olika typer av leveransalternativ. Jan Kahlin berättar vidare;

 

- Vi erbjuder allt från schemalagda leveranser, snabba cykelbud och upphämtning i varuboxar utanför butiken. Självklart kan man också handla online och hämta i butiken. Vi vet att transporter är en utmaning för många som arbetar i innerstan och vill därför kunna erbjuda våra kunder flera olika alternativ.

 

Showroom och utbildningslokaler

 

Würth erbjuder förutom produkter, flera viktiga koncept och relaterade tjänster som skapar möjligheter för kunderna att effektivisera din verksamhet. Dessa erbjudanden presenteras i butikens showroom. 

 

- Würth är så mycket mer än bara produkter, det är det som vi vill visa i vårt showroom. Här visar vi både våra traditionella ORSY-system och våra digitala servicesystem som bygger på den senaste tekniken. Vi visar också hur vi med vårt koncept Würth on the go underlättar vardagen för ambulerande hantverkare som har bilen som arbetsplats.

 

Timmy Hultman är butikschef och berättar om sina förväntningar inför öppningen;

 

- Det känns otrolig kul och spännande att vi snart öppnar, vi är ett riktigt bra team både i butiken och på fältet som kommer att se till så att det blir en kanonöppning. Förutom vår fina butik ska det bli spännande att få visa upp vårt showroom. Det blir väldigt bra att vi kan visa våra kunder hur vi kan hjälpa dem att spara tid på olika sätt. Jag känner mig väldigt stolt över att vi kunna visa upp alla bra tjänster vi erbjuder. 

 

Würth Megastore öppnar 1 april. Invigningsfesten pågår en hela månaden med fina erbjudanden, demonstrationer, tävlingar m.m. Den 5 april är det Grand Opening då butiken officiellt invigs.