LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}

PEAB sparar tid med helhetslösning från Würth

Bygg- och anläggningsföretaget PEAB har funnits i 60 år och är Nordens största samhällsbyggare. PEAB har idag projekt över hela Sverige, allt ifrån bostäder, industribyggnader till kontor och kommersiella lokaler. På projekt Bäcklunda i Uppsala arbetar Henrik Jansson som platschef och Peter Norén som arbetsledare.

14 juni 2019
Dela:

- Projekt Bäcklunda påbörjades 2017, där 

bygger vi totalt 392 hyreslägenheter åt Uppsala hem och detta ska vara klart i december 2020, berättar Henrik Jansson.

PEAB efterfrågar både produkter och tjänster hos en leverantör. Av Würth köper de allt infästningsmaterial och använder tjänster som hållfastighetsberäkningar, ORSYtainer, ORSYsmart och besiktning av fallskydd.

Henrik Jansson, platschef och Peter Norén, arbetsledare. 

- För oss är det viktigt med en helhetsleverantör som har en helhetslösning över byggets olika faser. Det är viktigt med brett utbud med produkter till bra kvalitet och självklart spelar även leveranssäkerheten in, säger Peter Norén.

På bygget i Bäcklunda finns Würths största modell av ORSYtainer på plats. Ansvarig säljare Daniel 

Englund fyller containern med allt som behövs under byggets olika faser och efter kundens behov.

- ORSYtainer fungerar väldigt bra för oss. Att kunna gå in och hämta det man behöver och att den alltid är uppfylld efter byggets olika faser. Något som vi gillar är att allt som är oöppnat är inte köpt. Innan ORSYtainer fyllde vi egna containers med material, jag har fortfarande material kvar sedan flera byggen tillbaka som jag aldrig kommer använda vilket i slutändan blir en dyr och onödig kostnad, förklarar Henrik Jansson. 

För Würth är den personliga kontakten med kunderna viktig. Säljarna besöker kunderna dagligen och blir därför experter, inte bara på produkterna de säljer och tjänsterna de erbjuder utan också på sina kunder och deras verksamheter. Detta leder till att Würth kan hjälpa kunderna att effektivisera sina inköp.

- Den personliga kontakten värderar vi högt och är väldigt uppskattad hos oss. Innan vi hade en säljare på plats lade jag ner mycket tid på vardagsbeställningar. Detta sköter numera er säljare Daniel och han ser till att allt som behövs alltid finns på plats, till och med kaffe, säger Peter Norén.

- Jag har gått från att beställa produkter varje dag till några enstaka gånger i veckan. Vi sparar mycket tid med att ha Würth som leverantör, avslutar Peter Norén.

ORSYtainer är en specialinredd container för byggarbetsplatser som utrustas med förbrukningsmaterial och förnödenheter för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

ORSYsmart är låsbara rullvagnar med stora hjul och har lyftöglor för säkra lyft. De kan exempelvis placeras på utvalda våningsplan och utrustas med förbrukningsmaterial för det arbete som pågår på just den våningen och för det specifika jobbet.