”Service och logistik är Würths styrka och det passar vindkraftskunder perfekt”

Vi har nu samlat vårt erbjudande till dig som jobbar med Vindkraft. Würth kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt infästning till att effektivisera din vardag med våra ORSY-lösningar.

8 september 2022
Dela:

Våra vindkraftskunder finns i hela Sverige och vi är med både under uppstartsfasen av vindkraftparkerna och under servicen därefter. ”Vi ser en jättepositiv utveckling hos vindkraftkunder, de är jättenöjda med Würth” berättar Greger Hägg, Regional Account Manager på Würth. ”Service och logistik är Würths styrka och det passar vindkraftskunder perfekt” fortsätter han.

 

Tillsammans med Greger Hägg och Mikael Bergström, Key Account Manager, har vi listat 5 anledningar till varför du som arbetar med Vindkraft ska välja just Würth som samarbetspartner.

1. Närvaro

Med Sveriges största säljkår kan vi ha hög närvaro ute på fältet. Eftersom vindkraftsparker ofta byggs ute på glesbygden så underlättar det att våra Account Managers kan åka ut på platsbesök.

2. Logistik och service

Med vårt servicekoncept ORSY kan du spara tid. En ORSYtainer på plats underlättar vardagen på vindkraftsparken enormt. ORSYtainer är en specialinredd container som utrustas med förbrukningsmaterial och förnödenheter för varje fas ni befinner er i - i rätt mängd och vid rätt tidpunkt. Förutom att ni inte behöver slösa tid och energi på att skaffa förbrukningsmaterial, bidrar ORSYtainer också till ökad produktivitet, minskat svinn och kontroll på förbrukningen.

3. Brett produktutbud

Vi har ett brett produktutbud som passar vindkraftbranschen väldigt bra med allt från personligt skydd och kemi till fästmaterial.

4. Enkelt att handla när det passar dig

Hos oss kan du som kund handla via olika kanaler, på det sätt som passar dig bäst i stunden. Via vår e-handel och app kan du lägga beställningar när som helst, var som helst. Vår rikstäckande butikskedja gör att du som kund alltid har nära till en av våra butiker.

5. Kunskap

Som global aktör finns stor kompetens inom förnybar energi inom koncernen vilket är värdefullt i denna typ av samarbeten. Inom vindkraftsbranschen ställs det höga krav på säkerhet och Würth kan möta dessa krav.

Jobbar du med Vindkraft och är intresserad av vårt erbjudande? Läs mer om vårt erbjudande via länken nedan.