Smart förbrukning med ORSYmat från Würth

Nu introduceras ORSYmat på den svenska marknaden, en varuautomat med helautomatisk beställningsfunktion som gör att kunder aldrig behöver vänta på sitt material. Henrik Willers, affärsutvecklare på Würth berättar mer om vad det är.

Vad är en ORSYmat?

- Det är en varuautomat med helautomatisk beställningsfunktion. Det bästa med den är att den säkerställer att rätt produkt finns på rätt plats vid rätt tillfälle. Den håller koll på förbrukningen digitalt vilket gör att beställningar aldrig faller mellan stolarna.

Vilka fördelar medför den?

- Man får lägre inköps- och lagringskostnader och tillgången på varor ökar. Samtidigt minskar också risken för eventuellt svinn av förbrukningsvaror. En studie gjord i på 45 europeiska kunder visar att förbrukningen av det material som tillhandahålls via ORSYmat minskar med 20%. Detta vill vi självklart att våra kunder också ska få ta del av. Förutom minskad konsumtion tar det kortare tid att hitta rätt varor när man har en ORSYmat. Tillsammans bidrar det till en lägre totalkostnad för användarna.

Vart passar det med en ORSYmat?

De kan lämpligtvis ställas ut nära produktion t.ex. i en tillverkande industri eller på en fordonsverkstad. Egentligen passar den alla arbetsplatser som har förbrukningsartiklar med hög omsättning som alltid måste finnas tillgängliga för att utföra ett visst moment.

Hur gör jag om jag är intresserad av en ORSYmat?

- Man får gärna kontakta oss om man är intresserad, det finns ett formulär som man kan börja med att fylla i. Det finns flera olika modeller av ORSYmat så det första man gör är att gemensamt titta på vilket sortiment man ska ha för att sedan se vilken typ av ORSYmat som passar just er verksamhet. ORSYmaten anpassas unikt för varje kund.

Med en ORSYmat får man:

- Bättre kontroll
- Minskad förbrukning
- Lägre totalkostnad för att hitta rätt varor
- Effektivare hantering

Läs mer om ORSYmat här >

Kontakta oss här vid intresse >