Topplista - produktnyheter

För att hålla sortimentet uppdaterat efter kundernas behov tar Würth hela tiden in nyheter. Under föregående år fylldes sortimentet på med allt från lampor, verktyg, lim och smörjspray till skyddsskor, kapskivor och infästning. Vi har valt ut några produkter som sticker ut och som vi tycker att du borde se.

1. Handlampa Twinblade

Handlampa Twinblade är en ledad arbetsbelysning med magnet och belysning på båda sidor. Lampan har dessutom en spot belysning på ovansidan. Den är helt enkelt utformad för att lysa upp hela ditt arbetsområde. En "must have" i verkstaden. Lampan kan du köpa här!

 

2. Assy trallskruv

ASSY är ingen vanlig skruv utan har egenskaper som gör det lilla extra för bygget. Den är perfekt för utomhusbruk och rekommenderas till montage av exempelvis trall, altaner och staket.

 

Fördelarna med just denna skruv är den är utrustad med en asymmetrisk gänga och har ett vågliknande mönster som gör att den drar snabbt. Den är alltså inte lika krävande som en vanlig skruv vilket gör att den både sparar på batterier i din skruvdragare och när den sitter på plats så sitter den och är inte lika lätt att få loss. Tillsammans med sin skruvspets är skruven lätt att positionera och när den kommer i kontakt med träet tar den tag direkt och är lätt att skruva i, snabbt på rätt plats. Skruvhuvudet har en utmärkt passform och skruvas i med AW-bits. Med hänsyn till vårt klimat har vi följt Svenskt Träs rekommendationer och valt en större dimension – 4,5 som gör skruven bättre lämpad för det svenska klimatet. Även det yttre skalet på skruven är anpassat efter vårt klimat. 

 

Här kan du läsa mer om Trallskruven och självklart köpa den.

 

3. Spiralborr smart step

Denna spiralborr har en unikt utformad spets som ger den många fördelar jämfört med andra spiralborrar. Bland annat gör spetsen så att borrningen går snabbare och ger bättre precision. Det blir även en bättre hålkvalitet och den gör det möjligt att borra i lutning. Denna produkt finnas att köpa som separata Spiralborrar här eller som Spiralborrkasset här.

 

4. Stenskottsväska Megavac prime

Denna produkt underlättar och effektiviserar arbetet för dig som arbetar med att laga stenskott. Stenskottsaväskan Megavac prime är ett komplett system för snabb och kostnadseffektiv lagning av stenskott i laminerat glas och har marknadens snabbaste reparationstid.

 

I väskan finns bland annat en kraftfull injektor i rostfritt stål som skapar ett starkt vakuum. En UV-lampa Triple+ som har ett unikt program med 30 sekunders progressiv härdning av glasharts för att skapa hållbara och fina reparationer. UV-lampan har även ett snabbprogram på full effekt i 15 sekunder för snabbast möjligast härdning, samt ett långsammare program i 60 sekunder med svagare effekt. Läs mer om stenskottsväskan och köp den här!

 

5. Evershine Ultima

Evershine är ett utav marknadens mest kvalitativa, hållbara och slitstarka keramiska lackskydd, som är den senaste tekniken inom lackskydd. Korrekt applicerad och med rätt underhåll så ger den en hållbarhet på upp till 6 år. Efter full härdning så har lackförseglingen en styrka på 9H, vilket motsvarar en yta som är ca 3-4 ggr hårdare yta än originallacken. Förutom ett skydd mot repor och slitage så ger Evershine ett ökat motstånd mot UV-ljus. Lacken får även en fin lyster samt ett fint färgdjup. Se mer av Evershine här!

 

6. Viking arm

Viking arm är din hjälpande hand och underlättar ditt arbete vid tex. montering av dörrar, skåp, fönster, ventilationssystem och trallbygget. Tvingen behöver endast 6 mm för att sedan kunna pressa eller lyfta upp hela 150 kg upp till 250 mm. Tvingen är utrustad med 2 st "släppknappar", med den högra sänks föremålet snabbt medans den vänstra sänker föremålet stegvis. Gör jobbet enklare med en Viking arm, klicka här för att komma till produkten.

 

7. Kedjebelysning s-line

Denna produkt är perfekt för tex. en byggarbetsplats, hisschakt, trapphus och korridorer där belysningskedjan hängs upp, lindas runt en ställning eller fästs i taket. Ljusslingan är lättmonterad och har en robust konstruktion som tål tuff hantering och blöta förhållanden och har en livslängd på 50 000h. Slingan ger en bra belysning för hela arbetsområdet och styrkan går även att justera för att passa alla behov. Köp kedjebelysningen här!

 

8. Dammsugare

Denna smarta torrdammsugare är helt sladdlös och kan enkelt med sina dryga 3kg hängas över axeln med hjälp av den medföljande axelremmen. Dammsugaren är perfekt för mindre utrymmen som tex. bilar, lastbilshytter eller tillsammans med verktyg. Dammsugaren har även en blåsfunktion som gör att du enkelt kan blåsa bort löv eller annan smuts. Här kan du se mer av dammsugaren.

 

9. Snygga skyddsskor från Jalas

Skyddsskor är viktigt för att skydda fötterna från fot- och tåskador. Idag är vanliga skyddsskor riktigt snygga men dessa har tagit ett kliv till och passar perfekt för dig som bryr dig lite extra och som arbetar inom serviceyrken och för kontors- och verkstadsarbeten. Skorna har god ventilation och hög komfort. Yttersulan i gummi ger ett säkert grepp och tåhättan i stål och det metallfria spiktrampskyddet skyddar mot fallande föremål och vassa saker på marken. Den höga modellen hittar du här (finns även i svart) och den låga modellen hittar du här.

10. Station för handdesinfektion + desinfektion

I dessa tider är det viktigt att hålla god handhygien och att använda handdesinfektion har aldrig varit så viktigt. För att underlätta just de tog vi in en stilren station som man enkelt fyller på med handdesinfektion. Handdesinfektionsstationen passar perfekt vid tex. entréer, kundmottagningar, receptioner och lunchrum. Stationen hittar du här och desinfektionen här.