Vårkläder från Blåkläder

När värmen kommer är det skönt att vara rätt klädd. I Würths sortiment från Blåkläder hittar du ett brett urval av arbetskläder och varselkläder för vår- och sommarklimat. Vår specialist inom arbetskläder tipsar nedan om kläder som han tycker passar utmärkt nu när det börjar bli varmare ute, både för dam och herr.

Herr

Till herrarnas överdel har vi först en klassisk T-shirt i 100% bomull som finns i 13 olika färger. Om du vill känna dig lite mer uppklädd har vi även en klassisk Pikétröja med bröstficka och kort ärm som kommer i 9 olika färger. 

För dig som har ett arbete där det krävs varselkläder tipsar vi om denna Varsel t-shirt som fungerar utmärkt när solen ligger på. Denna tröja har mjuka reflexer som följer tröjans rörelse, dessutom skyddar den mot UV-strålning och har en solskyddsfaktor på 40+. Kompletteras med en Sweatshirt med dragkedja, designad för maximal arbetskomfort.

Under kategorin shorts hittar du ett brett urval av shorts i olika former och färger. Nedan ser du våra populära Serviceshorts i stretch för en optimal rörelseförmåga och komfort. För dig som behöver varselkläder har vi självklart även detta i shorts - Varselshorts. Sist har vi våra Hantverksshorts, även dessa i stretch för en så skön komfort som möjligt.

 

 

 Hela vårt sortiment inom Blåkläder hittar du här!

Dam

När det kommer till arbetskläder för damer har vi även här ett riktigt bra utbud. Plaggen nedan är liknande som herrarnas men självklart i en anpassad passform efter dam. Först har vi en stretchig T-shirt med insvängd midja, slim fit och tillverkad i bekväm kammad bomull. Sedan har vi även ett alternativ för den som vill känna sig mer uppklädd – Pikétröja i 100% bomull.

Nedan ser du ett optimalt val av varselkläder för dam under vår och sommaren. Vår bekväma Varsel-t-shirt har UV-skydd och ett fukttransporterande material. När det är svalare är det perfekt att komplettera med en mjuk och bekväm Varseltröja.

Till damernas underdel har vi ett snarlikt sortiment som till herr. Sköna Serviceshorts i stretch i ett lätt, slitstarkt och snabbtorkande material. Inom varsel har vi ett par Piratbyxor med ¾-långa ben som ger en sval känsla. Sist har vi ett par slitstarka Hantverksshorts som passar perfekt för varmare dagar på arbetet. Självklart i stretch för en hög komfort.

 

 

Sist vill vi tipsa om vårt sortiment inom kepsar som är riktigt skönt att ha soliga dagar på arbetet. Finns i olika design och färger och självklart även i varsel.