Om Würth

Ofta beskrivs företag utifrån affärsidé, erbjudande, milstolpar, kunder, organisation, geografi eller dylikt. Vi väljer istället att beskriva det som normalt sett inte syns, dvs kulturen, värderingarna och vårt synsätt på olika områden, resten kan du läsa dig till. 

Vi gillar kunder, affärer och tillväxt. Vi är nog ganska tävlingsinriktade och vi tycker om ordning & reda. Vi förstår att laget är viktigare än jaget för att få bra resultat. Det är kanske därför vår slogan ”Glada kunder tillsammans” har fått stort utrymme i allt vårt arbete. 

 

Vi tror på allas lika värde, mångfald och vill bli ännu mer jämställda. Vi har gjort en hel del inom hållbarhet och är fast beslutna att vi ska bli oerhört mycket bättre. Kanske kommer vi bli bäst. Vi är lyhörda, ödmjuka och vet att vi har mängder av förbättringsområden, kanske beror det på allt Lean-arbete vi gjort senaste åren. 

 

Vi har kul på jobbet och är lite kända för att vara ”bäst på fäst”, i dubbel bemärkelse.  Vårt engagemang är nog större än hos dom flesta andra företag. Vi gillar också högt tempo och är snabbfotade. Vi är bra på att berömma varann, ett av dom vanligaste orden hos oss är TACK! 

 

Vi är väldigt offensiva och oftast väldigt positiva. Vi ser möjligheter när andra ser problem och vi är inte rädda för att gå mot strömmen, en del säger att vi är modiga. Många är passionerade, inte riktigt alla än men vi försöker dagligen inspirera varann för att komma dit.

 

Vår vardag är omväxlande och det finns massor av möjligheter till olika karriärvägar, men också genomtänkta utbildningsprogram eller individuell kompetensutveckling.

Vi är aldrig nöjda, men vi är belåtna emellanåt. Vi är inte alltid överens, men vi respekterar varann och tror att oliktänkande bidrar till vår framgång. Vi tror starkt på en ljus framtid och att vi snart kan bli dubbelt så stora. Kanske är vi naiva men det ser vi ibland som en fördel.

 

Välkommen till Würth!

Signatur Torbjörn Seger

Torbjörn Seger
VD, Würth Svenska AB