Toggle navigation Meny - Tjänster
saljare_metall_2000x750.jpg

Tjänster

Vårt mål är att hjälpa dig som kund att effektivisera din hantering av förbrukningsmaterial. För att lyckas med det erbjuder vi dig, förutom produkter, flera viktiga koncept och relaterade tjänster som skapar möjlighet för dig att effektivisera din verksamhet.

Vi har samlat vårt erbjudande under namnet Würth hela vägen. Tanken med WHV är att alla delar, var för sig eller tillsammans, ska skapa förutsättningar för dig som kund att effektivisera hanteringen av förbrukningsmaterial oavsett verksamhet och hur du som kund väljer att samarbeta med oss.

Oavsett om du arbetar inom fordonsbranschen, industrin/hantverk eller med komplexa byggprojekt är du troligen intresserad av att spara tid, pengar och få bättre ekonomi. Det är det som hela vår affärsidé handlar om. Och det är det som vår personal brinner för.

Tiden du får över, den vi kallar för Würth-tid, väljer du naturligtvis att utnyttja hur du vill. Kanske väljer du att öka intäkterna genom att ta emot fler kunder. Kanske använder du tiden till att utveckla din verksamhet och ägna dig åt viktigare saker. En sak vet vi. Din tid är värdefull. Därför finns Würth.

Göra affärer med Würth

Du som kund kan göra affärer med Würth på det sätt som passar dig och din verksamhet bäst. Vilken typ av service vill du ha? Oavsett dina behov så ska du kunna förvänta dig hög servicenivå och engagemang.

Säljare

Vill du ha personlig service på plats hos dig? Ja, då är våra säljare det självklara alternativet. De hjälper dig med inventering, skötsel och hantering av ditt lagersystem och kommer med tips och råd om produkter. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan optimera dina inköp av förbrukningsmaterial och minska kostnader i din verksamhet.

Butiker

RogerSellin.jpg

Vår rikstäckande butikskedja ökar närheten och servicen till våra kunder. Här får du råd och hjälp av vår kompetenta butikspersonal, som hjälper dig att hitta rätt i vårt breda produktsortiment.

I våra butiker har vi även välbesökta event och kundutbildningar, dessutom kan du låna vårt konferensrum kostnadsfritt. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och hoppas att det märks när du kommer in i din Würth-butik.

E-handel

tjänsterehandel.jpg

På wurth.se kan du förutom att söka i vår produktkatalog även beställa dina produkter i vår användarvänliga E-handel. Här kan du beställa produkter 24 timmar om dygnet, köpa på webben och hämta i vald butik, ta del av köphistorik, skapa egna kundkorgar, ta ut säkerhetsdatablad, se produktfilmer, söka teknisk information och mycket annat. Här finner du också speciella kampanjer och annan matnyttig information.

Innesälj

Innesalj_bild.jpg

För dig som önskar en personlig kontakt via telefon finns vi våra Innesäljare tillgängliga. Vi hjälper dig med ditt konto, löpande beställningar, offerter samt övriga frågor om våra produkter och tjänster.

Kontakta innesälj här >

Kundsupport

kontakt.jpg

Vill du ha personlig service via telefon kan du kontakta vår kundsupport. De hjälper dig med produkt-, leverans- och fakturafrågor. Hit kan du även faxa dina beställningar.

Kundsupport är öppet vardagar mellan kl 07.00 - 17.00 (fredagar 16.30).