tjanster_start.jpeg

Tjänster

Vårt mål är att hjälpa dig som kund att effektivisera din hantering av förbrukningsmaterial. För att lyckas med det erbjuder vi dig, förutom produkter, flera viktiga koncept och relaterade tjänster som skapar möjlighet för dig att effektivisera din verksamhet. Oavsett om du arbetar inom fordonsbranschen, industrin eller med komplexa byggprojekt är du troligen intresserad av att spara tid, pengar och få bättre ekonomi. Det är det som hela vår affärsidé handlar om. Och det är det som vår personal brinner för.

Bland våra koncept är ORSY hjärtat i vårt erbjudande och unikt på marknaden. ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är ett tryggt och effektivt sätt att hålla ordning på förbrukningsmaterial och andra produkter. Vi är också stolta över vårt helhetserbjudande inom Personlig skyddsutrustning, våra Digitala lösningar och breda utbud av utbildningar. 

 

På dessa sidor hittar du allt du behöver veta om hur dessa och flera andra koncept och relaterade tjänster kan hjälpa dig i din dagliga verksamhet.

ORSY - service som spar tid

ORSY är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet.

Läs mer

Digitala lösningar

Würth erbjuder olika typer av lösningar för dig som vill handla helt eller delvis digitalt. Här presenterar vi flertal olika digitala lösningar.

Läs mer

Personlig skyddsutrustning

Hos Würth hittar du ett heltäckanade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatsen.

Läs mer

Utbildningar

Würth erbjuder ett flertal olika utbildningar, digitalt och i klassrum, utifrån ert behov.

Läs mer