D0D569C6-32BD-4E45-85FB-C2D413AFF17B.jpeg

Om Würth

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande B2B-leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda.

Kompetens

Med 55 års erfarenhet av den svenska marknaden och en världsledande koncern i ryggen gör att vi förstår våra kundernas verksamhet bra. Vi erbjuder rätt produkter, processer och tjänster till rätt pris.

Kvalitet

Alla våra produkter och tjänster håller hög kvalitet. Du kan optimera dina inköpskostnader genom att välja rätt produkt för rätt tillfälle till rätt pris. Vi kallar det Bra, Bättre, Bäst. Vi är ISO-certifierade och miljömärker våra produkter.

Närhet

Över 250 account managers i hela landet, vår innesäljsavdelning och 36 yrkesbutiker från Malmö till Kiruna gör det enkelt att komma i kontakt med oss. Våra supportavdelningar är mycket kompetenta och vår e-handel är öppen 24/7.

Service

Med vårt ORSY-koncept erbjuder vi ett kundanpassat och effektivt sätt att få ordning och kontroll på förbrukningsmaterial och andra produkter. Våra leveranser är både snabba och säkra. Med 98 procents säkerhet har du dem inom 24 timmar.