En man står i ett garage och tvättar en bil.

Våra branscher

Våra branscher

På våra branschsidor hittar du förslag på tjänster och lösningar som gör att ditt företag blir mer lönsamt och sparar tid, smarta guider, ett anpassat produktsortiment och mycket mer. Våra produkter är av högsta kvalitet och vi har ett starkt fokus på service, specialistkunskap och koncept som vi baserat på dig och dina utmaningar. Hitta din bransch nedan för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Hittade du inte din bransch?

På våra branschsidor har vi samlat tjänster och koncept som passar olika typer av branscher. Hittade du inte något som påminner om din bransch? Ingen fara, självklart levererar vi till alla typer av branscher, företag och organisationer. Ta en titt i vår e-handel eller bland våra tjänster.

Om Würth

Würth Svenska är en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner. Vår affärsidé är att hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.