banner_infrastruktur.jpeg

Byggentreprenör infrastruktur

För dig som arbetar inom byggentreprenad och infrastruktur har vi ett heltäckande utbud av produkter och tjänster. 

 

Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder och upptäcka fördelarna med att låta oss vara din leverantör – hela vägen från planering till färdigt projekt.

Produktområden

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

Läs mer

Bodetablering

Bodetablering riktar sig främst till bodar, provisoriska etableringar på byggarbetsplatser. Vi hjälper er att komma igång!

Bilvårdsprodukter

Håll servcicebilarna i fint skick med tvätt från Würth. Vi utvecklar högeffektiva produkter som ger ett resultat med högsta kvalitet.

Läs mer

Tjänster och service

Program

Vi har flera olika typer av program; beräkningsprogram, CAD-bibliotek och programvara som hjälper dig i byggprocessen.

Läs mer

Teknisk rådgivning

Würth kan hjälpa dig med teknisk rådgivning för att svara på dina frågor och stödja dig i dina projekt.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer

Fallskydd

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Kundcase

Service från Würth hjälper Implenia att hålla tidsplanen

På projekt Förbifart Stockholm finns tre stycken fasta verkstäder med lagerhyllor, kemiskåp och containrar från Würth. Implenia handlar det mesta från Würth; handverktyg, förbrukning som bult, mutter, glödlampor och kemiartiklar.

Läs mer