banner_tvatt_2000x750.jpeg

Tvätt och rekond

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för bilvård blir tvätt och rekond både enkelt och lönsamt. Würth låter som vanligt tiden vara i fokus och förenklar och optimerar ditt arbete. Vi utvecklar högeffektiva produkter som ger ett resultat med högsta kvalitet. Samtidigt är produkterna skonsamma för både miljö och plånbok.

Kemikalierådgivning

Arbetar man med fordonstvätt och rekond hanterar man en stor mängd kemikalier. Och kemikaliehantering är komplext. Produkterna är många och ibland är det svårt att hitta rätt svar på frågan - vad är rätt för mig? Kemikaliehantering är också omgärdat av många lagar och säkerhetsföreskrifter. Men, kemikaliehantering behöver inte vara krångligt. Inte med Würth som leverantör.

Service och kunskap

Hela idén bakom ORSY Kemi bygger på att vi servar dig med de produkter som du behöver - sedan ser våra duktiga säljare till att de finns där. Direkt ökar driftsäkerheten och produktiviteten.

Ett färdig kemisortiment

Vi erbjuder ett komplett sortiment med produkter som gör jobbet. Produkter med rätt specifikationer som gör arbetet enklare, snabbare och mer effektivt.

Förvaring 

Kemiskåpet är centralt i all kemikaliehantering. Här finns produktenra i säkert förvar, och inte nog med det - de är samlade på en och samma plats. Ordning och reda, det är också typiskt ORSY.

Trygghet och säkerhet

I en miljö med många kemikalier är säkerhet A och O. Vi hjälper till med rådgivning kring kemikalieprodukter, utbildar dig och dina medarbetare - skapar trygghet i en komplex verksamhet, helt enkelt.

Filmer

Specialister tvätt och rekond

Vi kan erbjuda dig en helhet gällande tvätt och rekond – våra specialister har lång erfarenhet inom branschen och har tagit fram ett kvalitativt produktsortiment som täcker alla dina behov. Genom en kontakt med våra specialister får du information om tekniker och produkter som ger dig bra, hållbara resultat och som gör dina kunder nöjda.

 

Så här går det till:

1. Ta kontakt med din lokala säljare, vår kundsupport eller fyll i formuläret nedan.

2. Vi förmedlar en kontakt med en av våra specialister. Tillsammans utreder vi vilken typ av produkter som kan vara intressanta för er och vi ger mer information om dessa.

3. Vi bokar in en demonstrationsdag där du får möjlighet att prova både tekniker och produkter.

 

Om intresse finns erbjuder vi en fortsatt kontakt med en säljare som kan fortsätta kontakten gällande våra produkter.

Kontakta en specialist

Tack för ditt meddelande, vi kontaktar dig så snabbt vi kan.