Jobb_karriar.jpeg

Bli en del av familjen!

Vi är ett av världens största familjeägda företag och för oss betyder det en hel del. Det ger oss möjligheter att på lång sikt investera i det vi tror mest på, våra medarbetare. I Sverige är vi nästan 500 anställda och våra medarbetare har mycket gemensamt. Vår framgång bygger på att vi alla vill mer. Vi är aldrig helt nöjda, men är stolta över det vi gör. Här blir du en del av ett engagerat team där alla är välkomna.

 

Hos oss är du viktig och därför investerar vi i våra medarbetare från dag 1. Förutom all stöttning och inspiration från kollegor får du som nyanställd ett onboardingprogram på 90 dagar som ger dig en trygg och bra start hos oss.

En familjär atmosfär

När vi frågar medarbetarna vad som är bäst med att jobba på Würth är svaren; den familjära atmosfären, möjlighet till utveckling och arbetsglädjen.

Träffa våra medarbetare

Möjlighet till utveckling

Som medarbetare hos Würth vill vi verkligen att du ska lyckas och vi skapar förutsättningar för att du ska utvecklas och växa hos oss.

Våra avdelningar

Tillväxt och framåtanda

Vi är ett miljardbolag som drivs av tillväxt och vi inspirerar dagligen varandra till att hitta smarta lösningar som gör skillnad för våra kunder.

Würth som arbetsgivare