banner_digitalalosningar_2000x750.jpeg

Digitala lösningar

Würth erbjuder olika typer av lösningar för dig som vill handla helt eller delvis digitalt. Genom vår e-handel och app kan du handla dygnet runt, när det passar dig. Vi erbjuder också digitala servicelösningar som effektiviserar din arbetsplats, vi kallar det för ORSY digital.

På denna sida kan du läsa mer om de olika digitala lösningar som vi erbjuder på Würth. Som ett komplement till vår e-handel erbjuder vi även en kundanpassad e-handel där du som avtalskund får en tydlig överblick och enkel åtkomst till företagets avtalade artiklar. Om ditt företag önskar att integrera ert inköpssystem kan vi hjälpa er med det också.

 

Längre ner på sidan hittar du kontaktformulär, där kan du kontakta oss om du har frågor eller om du vill tala med någon av våra specialister inom området. 

e-handel och Würth App

E-handel

Würths e-handel är utvecklad efter de behov som våra B2B-kunder har. När du är inloggad i e-handeln ser du alltid dina unika priser och din totala orderhistorik. Här hittar du även flera andra funktioner som favoritlistor och attestorder.

Läs mer

Spara tid med Würth App

I appen har du hela vårt sortiment direkt i fickan. Handla och följ din order. Med appens skannerfunktion fyller du enkelt på en vara genom att skanna streckkoden på förpackningen.

Läs mer

Vill du komma igång med digitala köp?

Tack för ditt meddelande, vi återkommer så snart vi kan.

Digitala ORSY lösningar

ORSY skärm

Som komplement till vårt traditionella ORSY- hyllsystem erbjuder vi ORSYskärm, en enkel digital lösning för ökad kontroll, automatiserad beställning och ökad möjlighet att ta betalt för förbrukningsartiklar.

Läs mer

ORSY skåp digital

Vårt ORSY skåp digital använder RFID-teknik för att ge dig ytterligare kontroll på ditt lager och uttag av förbrukningsartiklar. De överenskomna produkterna får RFID-etiketter och skåpet läser av vad som plockas ut och av vem.

Läs mer

ORSYmat och ORSYmat WGT

Våra ORSYmat lösningar är digitala varianter av våra ORSY-hyllsystem. Den finns i olika utföranden som anpassas till din verksamhet. En idealisk lösning för dig som vill ha kontroll på förbrukning, lager, automatiska beställningar och minskad totalkostnad.

Läs mer

ORSYtainer digital och ORSYrum digital

För längre projekt kan även vår ORSYtainer digital eller ORSYrum digital vara en effektiv lösning för dig. Lösningen kundanpassas och fungerar som en butik på plats hos dig. I en container från Würth eller i avgränsat rum på din arbetsplats.

Läs mer

Intresserad av Digitala ORSY-lösningar?