Toggle navigation Meny - Tillverkare byggelement

Tillverkare byggelement

Arbetar du med tillverkning av byggelement? Då har du kommit rätt. Här hittar du viktig information om våra tjänster och vår service som vi erbjuder dig. I byggets olika faser får du produktförslag på den fas i arbetet du är i just nu. Här kan du också kontakta någon av våra specialister för experthjälp inom exempelvis infästning. Låt oss bli din helhetsleverantör - hela vägen från planering till färdigt projekt.

Byggets olika faser

Bläddra i våra olika broschyrer inom byggets olika faser för att få produktförslag som passar för de olika delarna i ditt projekt.

Tjänster och service

Träskruv ASSY

Med ASSY träskruv får du ett brett utbud av skruvar som passar alla behov och som med patenterade funktioner gör det lätt att sammanfoga alla delar.

Teknisk rådgivning

Würth kan hjälpa dig med Teknisk rådgivning för att svara på dina frågor och stödja dig i dina projekt.

ORSY - Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Dimensioneringsprogram

Det nya dimansioneringsprogrammet från Würth hjälper dig som konstruktör vid dimensionering av träkonstruktioner att välja rätt produkt.

Digitala lösningar

Würth har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt, se vilken som passar dig bäst.

Utbildning

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom byggbranschen.

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

 

Med hjälp av Würth kan Skandinaviska Byggelement ägna sig åt sin kärnverksamhet

Skandinaviska Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement...