Toggle navigation Meny - Byggentreprenad

Byggentreprenad

Arbetar du med olika projekt inom byggbranchen? Vi har helhetslösningar för dig som arbetar med både stora totalentreprenader till mindre byggprojekt. I vår produktguide Byggets olika faser hittar du ett anpassat sortiment framtaget efter i vilken fas av bygget du befinner dig i. Hos Würth hittar du också en rad olika tjänster som är framtaget för en byggarbetsplats. Med vår ORSYtainer har du alltid rätt förbrukningsmaterial för varje byggfas. ORSYsmart är en vidareutveckling av ORSYtainer och är den perfekta lösningen dig som t.ex. arbetar på en arbetsplats i ett bygg- eller installationsprojekt där du vill slippa springa mellan våningsplan eller andra utrymmen för att få tag på förbrukningsmaterial.

Byggets olika faser

Bläddra i våra olika broschyrer inom byggets olika faser för att få produktförslag som passar för de olika delarna i ditt projekt.

Byggnation

Bläddra i vår broschyr med ett urval av produkter för dig som är ambulerande hantverkare.

Tjänster och service

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

ORSYtainer

ORSYtainer är en specialinredd container som utrustas med förbrukningsmaterial för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

ORSY smart

ORSYsmart är den perfekta lösningen dig som vill slippa springa mellan våningsplan på exempelvis ett bygge för att få tag på förbrukningsmaterial.

Bilinredning

Würths koncept bilinredning är unikt. Vi erbjuder dig en färdiginredd och profilerad servicebil, utrustad med alla de tillbehör du önskar.

Digitala lösningar

Würth har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt, se vilken som passar dig bäst.

Utbildning

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Fallskydd

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

 

Byggpartner väljer ASSY Träskruv i unikt projekt

På landsbygden utanför Eskilstuna växer nya moderna hyresrätter i KL-trä fram. Här har tidigare stått en gammal lada, och det är med denna som förebild som de nya bostäderna byggs.