banner_byggentreprenad.jpeg

Byggentreprenad

Arbetar du med olika projekt inom byggbranchen? Vi har helhetslösningar för dig som arbetar med både stora totalentreprenader till mindre byggprojekt.

I vår produktguide Byggets olika faser hittar du ett anpassat sortiment framtaget efter i vilken fas av bygget du befinner dig i. Hos Würth hittar du också en rad olika tjänster som är framtaget för en byggarbetsplats. Med vår ORSYtainer har du alltid rätt förbrukningsmaterial för varje byggfas. ORSYsmart är en vidareutveckling av ORSYtainer och är den perfekta lösningen dig som t.ex. arbetar på en arbetsplats i ett bygg- eller installationsprojekt där du vill slippa springa mellan våningsplan eller andra utrymmen för att få tag på förbrukningsmaterial.

 

Byggets olika faser

Bläddra i våra olika broschyrer inom byggets olika faser för att få produktförslag som passar för de olika delarna i ditt projekt.

Läs mer

Byggnation

Bläddra i vår broschyr med ett urval av produkter för dig som är ambulerande hantverkare.

Bläddra

Tjänster och service

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

Läs mer

ORSYtainer

ORSYtainer är en specialinredd container som utrustas med förbrukningsmaterial för varje byggfas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

Läs mer

ORSY smart

ORSYsmart är den perfekta lösningen dig som vill slippa springa mellan våningsplan på exempelvis ett bygge för att få tag på förbrukningsmaterial.

Läs mer

Bilinredning

Würths koncept bilinredning är unikt. Vi erbjuder dig en färdiginredd och profilerad servicebil, utrustad med alla de tillbehör du önskar.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer

Fallskydd

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

Läs mer

Kundcase

Byggpartner väljer ASSY Träskruv i unikt projekt

På landsbygden utanför Eskilstuna växer nya moderna hyresrätter i KL-trä fram. Här har tidigare stått en gammal lada, och det är med denna som förebild som de nya bostäderna byggs. Ansvariga för projektet är ByggPartner och beställare Hanebergs Säteri.

Läs mer

Peab väljer Würth för helhetslösningar

I Enköping bygger Peab nya Westerlundska Gymnasiet med fokus på hållbarhet och naturliga material. Gymnasiet kommer ha en stomme i trä och en fasad i tegel. Projektet är en beställning av Enköpings kommun och lokalerna beräknas vara färdiga för inflytt år 2024. Gymnasiet ska ge rum för 1 600 elever

Läs mer