Bilinredning_omslag.jpg

Bilinredning hos Würth

Vårt mål är att göra det enkelt för yrkesproffs att göra ett bra jobb. Med Würth Bilinredning får ni en anpassad lösning, oavsett vilken bransch ni arbetar inom och i vilken bil ni åker. Vi har en mängd färdiga moduler, men kan även skräddarsy inredningen efter era behov, så att den underlättar ert dagliga arbete. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör som gör att er arbetsplats i bilen blir optimal. Det är för er som Bilinredningen ska fungera.

Vi kan leverera er bil nyckelfärdig. Det vill säga påfylld med det förbrukningsmaterial, från vårat breda produktsortiment, som ni önskar. Våra produkter som förbrukningsvaror, verktyg och maskiner är skräddarsydda för att passa vår Bilinredning.

Här kan du läsa mer om våra produkter.

Vi skräddarsyr och bygger
Vi skräddarsyr din servicebil efter dina önskemål och behov med vår egentillverkade bilinredning och de tillbehör och den extrautrustning som du önskar.


Vi profilerar

Din servicebil är en fantastisk reklamplats! Vi hjälper dig att ta fram dekaler och stripa din servicebil.

Vi ser till att bilen alltid är fylld
Beställ nytt från vår e-handel och hämta fraktfritt i någon av våra butiker - eller låt din Würth-säljare besöka dig ute på vägen. På så sätt har du alltid rätt saker i rätt mängd i din bil, samt ordning och reda förstås.

Kontakt

Letar du efter inredningsförslag eller ÅF-inloggningen? Vänligen kontakta vår innesäljare på bilinredningar@wuerth.se

Kom igång med bilinredning idag!

Mer om bilinredningar

Katalog bilinredning

Kolla in hela vårt produktsortiment inom fordonsinredning.

Bläddra i katalogen

Bilinredning i våra butiker

Välkommen in i någon av våra butiker, där kan du ta en närmare titt på hur bilinredningen ser ut.

Hitta min butik