bilinredningar.jpg

Vårt koncept

Würths koncept är den kompletta servicebilen som syftar till att erbjuda dig som kund, en leverantör, en kontaktperson och en faktura.

 

Säker transport

Säkerhet är viktigt för oss alla, och med Würth Bilinredning åker både ni och er utrustning säkert. Vår Bilinredning är noggrant krocktestad och godkänd enligt DEKRA. Würth Bilinredning är tillverkad för att motstå tunga spänningar samt tunga belastningar. Med vårt kompletta lastsäkringssystem, Airline, säkrar ni er last både enkelt och snabbt.    

Vår inredning finns i olika material för att de ska passa er. Vi har Bilinredning tillverkat i högkvalitativt stål och aluminium.  Aluminiumserien  har lägre vikt och är anpassningsbar in i mista detalj. Det gör att ni får en positiv inverkan på era bränslekostnader samt er lastvikt.  

 

Kvalitet och Miljö

Vår Bilinredning tillverkas i egen fabrik i Tyskland. Vi arbetar med stor precision för att säkerställa att vår Bilinredning håller högsta kvalitet. Vår tillverkningsprocess är Tüv godkänd enligt ISO 9001.

Miljön är viktig för oss och vi använder därför förnybar råvara i våra golv och inga lösningsmedel i vår lackering av Bilinredningen. Vi är certifierade enligt 14001.

- Bilinredningen är krocktestad och godkänd enligt europeiska krav och standarder. Dessutom är de TÜV-godkända och ISO-certifierade enlgit 9001.

- Alla draglådor är kullagrade och försedda med låssystem som garanterar stängda lådor under färd.

- Brett utbud av takräcken, laststöttor, elverk, kompressorer, omformare m.m.

- Vi erbjuder olika lösningar för alkolås och digitala körjournaler. 

- Inklädnad till din bil höjer bilens andrahandsvärde och skyddar mot bucklor och revor.  Würth har ett sortiment till alla bilmodeller på marknaden.

- Vi erbjuder ett komplett sortiment av interiör och exteriör belysning.

- Vi profilerar din bil - vi kan ta fram och applicera dekaler för era servicbilar, dessutom kan vi tillverka er bilinredning i valfri färg.

- Miljömedvetna val av material och lack.