Så går det till

 1. Kontakta oss så tar vi hand om allt
  När du valt den bil som passar dig bäst kontaktar du oss. Vi jobbar med alla kända bilmärken på marknaden. 
 2. Vi skräddarsyr och bygger
  Vi skräddarsyr din servicebil efter dina önskemål och behöv med vår egentillverkade bilinredning och de tillbehör och den extrautrustning som du önskar. Tillsammans med våra partners erbjuder vi också att ta hand om byggnationen av din nya servicebil.
 3. Vi profilerar
  Din servicebil är en fantastisk reklamplats, och det ska självklart synas att det är du och ditt företag som är ute och jobbar. Vi hjälper dig att ta fram dekaler och stripa din servicebil. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att beställa din bilinredning i ditt företags färger.
 4. Vi fyller din bil med det förbrukningsmaterial du behöver
  Efter dina önskemål fyller vi din bil med det förbrukningsmaterial och de verktyg och maskiner du behöver. Du slipper själv åka till en butik, handla och sedan sortera och fylla på. På detta sätt sparar du värdefull arbetstid.

 5. Vi levererar den kompletta bilen till dig

  När bilen är färdiginredd, fullutrustad och fylld levererar vi den till dig. När nyckeln är överlämnad kan du börja jobba på en gång.

 6. Vi ser till att bilen alltid är fylld

  Trött på irriterande avbrott i arbetet för att materialet tagit slut? Beställ nytt från vår e-handel och hämta det fraktfritt i din närmaste Würthbutik – eller låt din Würth säljare besöka dig ute på vägen. På så sätt har du alltid rätt saker i rätt mängd i din bil.

 

Kontakta oss

Per-Erik Markoff

Per-Erik Markoff

Chef Bilinredningar

070 374 33 78

per-erik.markoff@wuerth.se

Joakim Ling-Gester

Joakim Ling-Gester

Specialist Bilinredningar

072 244 90 12

joakim.ling-gester@wuerth.se

Marcus Arthursson

Marcus Arthursson

Specialist Bilinredningar

070 300 27 85

marcus.arthursson@wuerth.se