husvagn_banner.jpeg

Husbil och husvagn

Würth är stora inom fordonsbranschen och erbjuder ett helhetskoncept med produkter och tjänster. På denna sida har vi samlat intressanta områden för dig som arbetar med husbil och husvagn. Kolla in vår verkstadsinredning och våra ORSY-lösningar för att optimera din arbetsplats. På Würth har vi kompetent personal som är specialister inom en rad olika områden och kan vara din rådgivare inom bland annat Tvätt och rekond, Karosseri och Fordonsdiagnostik.

Digitala lösningar

Würth erbjuder olika typer av lösningar för dig som vill handla helt eller delvis digitalt. Använd vår e-handel eller Würth app för att enkelt lägga beställningar och ha koll på din order. Vi erbjuder även andra lösningar som kundanpassad e-handel och integrationslösningar.

Läs mer

Diagnostik och kalibrering

Würth erbjuder helhetslösningar inom professionell fordonsdiagnostik. Vi har flera olika diagnostiklösningar beroende på vilka behov som finns och vilken typ av verksamhet som bedrivs.

Läs mer

Verkstadsinredning

En riktigt bra verkstadsinredning är en förutsättning för att verksamheten ska fungera och skapar samtidigt en god arbetsmiljö för medarbetarna. Vår verkstadsinredning erbjuder genomtänkta lösningar med goda förvaringsmöjligheter för dina verktyg, maskiner och redskap.

Läs mer

Säkerhet & Utbildning

Fallskyddstjänster

Würth erbjuder en helhetslösning inom fallskydd. Vi hjälper dig bland annat med att köpa rätt fallskydd, besikta fallskyddet det när det behövs och erbjuder dig och dina anställda utbildning inom området. Läs mer om alla våra fallskyddstjänster nedan.

Läs mer

Utbildningar

Würth erbjuder flertal passande utbildningar för dig som arbetar med husvagnar och husbilar. Fallskydd, Allergiframkallande kemiska produkter, Glasreparation och Vindrutebyte är några av dem.

Läs mer om våra utbildningar

ORSY - Service som spar tid

Lagerhållning

ORSY lagerhållning är ett unikt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Hur stor del av ORSY-konceptet du väljer att nyttja är upp till dig, du kan börja i liten skala och bygga ut det efter hand.

Läs mer

ORSY kemi

Du kan vända dig till Würth om du behöver hjälp med att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror. Vi hjälper också till med kemiinventering och kemidokumentation.

Läs mer

ORSY systemväskor

Würths systemväskor erbjuder mängder av kombinationer och gör det enkelt för dig att hålla ordning och reda. Med hjälp av olika insatser kan du bygga ihop väskan efter dina önskemål och behov.

Läs mer

Montera och reparera

Würth erbjuder produkter för dig som arbetar med att montera och repararea husvagnar och husbilar. Bläddra i broschyren och se vårt breda produktutbud. Klicka dig vidare till våra sidor inom Plastreparation, A/C Verkstadsutrustning samt Limning och tätning för att få tips och råd.

Vård av husbil och husvagn

Würth erbjuder produkter inom tvätt och rekond som är anpassade för vård av husbilar och husvagnar. Kontakta butik, säljare eller någon av våra specialister för att få fler tips om hur du ska ta hand om ditt fordon.