br_solenergi_banner.jpeg

Solenergi

Hos Würth hittar du ett brett utbud av produkter och tjänster för dig som arbetar med Solenergi. I våra butiker hittar du vår kompetenta personal och breda sortiment inom bland annat infästning och personligt skydd. I våra butiker kan du dessutom både handla och besikta fallskydd. Würth erbjuder även utbildningar inom Fallskydd, både som E-learning och Lärarledd - bestäm vad som passar dig och dina anställda bäst. Vår helhetslösning Würth on the go är ett koncept som passar dig som har kontoret i bilen där vi hjälper dig att optimera och förenkla din arbetsdag på bästa sätt.

Bilinredning

Med Würths bilinrening får du en anpassad lösning och inredning till bilen. Moduler och tillbehör gör att din arbetsplats i bilen blir optimal och underlättar ditt dagliga arbete.

Läs mer

Våra butiker

Vår rikstäckande butikskedja gör att du alltid har nära till oss och vår kompetenta personal. Här hittar du ett brett utbud av produkter och vi hjälper dig hitta just det du behöver.

Läs mer

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial.

Läs mer

Service som spar tid

Digitala lösningar

Würth erbjuder olika typer av lösningar för dig som vill handla helt eller delvis digitalt.

Läs mer

ORSY Systemväskor

Würths systemväskor erbjuder mängder av kombinationer och gör det enkelt för dig att hålla ordning och reda.

Läs mer

Würth on the go

Att finnas nära till hands för dig som spenderar delar av din arbetsdag på väg är en självklarhet för oss. Här hittar du olika servicelösningar för just dig.

Läs mer

Säkerhet & utbildning

Personligt skydd

Hos Würth hittar du allt inom personligt skydd som du behöver för att utföra ett säkert arbete. Du hittar bland annat kläder, handskar, huvudskydd och inte minst fallskydd som är livsviktigt när man arbetar på höga höjder.

Läs mer

Utbildning

För att du ska kunna följa alla lagar och regler inom arbete på höga höjder erbjuder Würth fallskyddsutbildningar. Utbildningen finns som e-learning och lärarledd.

Läs mer