Toggle navigation Meny - Würth on the go

För dig som har kontoret i bilen

Att finnas nära till hands för dig som spenderar delar av din arbetsdag på väg är en självklarhet för oss på Würth. Du hittar oss i någon av våra många butiker, via ett telefonsamtal till vår proffsiga innesäljsavdelning, dygnet runt i vår e-handel samt i Würth App. Givetvis erbjuder vi flexibla och smarta leveransalternativ där du kan välja vad som passar dig bäst. 

Würth on the go

 
 

Handla från Würth

Du väljer själv hur du vill göra affärer med oss. Våra butiker finns i hela landet vår e-handel finns tillgänglig dygnet runt och våra Innesäljare kan ge dig personlig service via telefon. Läs mer om våra olika alternativ här nedan.

Våra butiker är alltid nära

Vi finns på 35 platser i hela landet, i våra butiker hittar du ett brett utbud av produkter och får den bästa servicen.

E-handel - handla när du vill

Würths e-handel är utvecklad efter de behov som våra B2B-kunder har. Vi har samlat fler olika funktioner som underlättar vardagen för dig.

Personlig kontakt med innesälj

För dig som önskar en personlig kontakt via telefon finns vi våra Innesäljare tillgängliga.

Smarta leveransalternativ

Arbetar du med bilen som utgångspunkt kanske det inte alltid passar att besöka en butik under ordinarie öppettider eller så kanske du behöver leverans till olika arbetsplatser beroende på ditt projekt? Würth har lösningar som gör det enkelt för dig att få dina leveranser på det sätt som passar dig bäst.

Hämta i Varuboxar

I några av våra butiker kan du hämta dina beställda varor i våra varuboxar, som du hittar utanför butiken. 

Handla online - hämta i butik

Du kan beställa varor i lugn och ro när det passar dig i Würths e-handel. När ditt paket är klart för avhämtning i din Würth-butik ringer vi dig.

ORSY Service

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet.

ORSY-Systemväskor

Stabila och stapelbara väskor för dina verktyg, maskiner och ditt förbrukningsmaterial. Systemväskorna har möjlighet att kopplas samman.

ORSY-mobil

Vårt mål är att göra det enkelt för yrkesproffs att göra ett bra jobb. Med Würth Bilinredning får ni en anpassad lösning.

ORSY Påfyllning

Spara tid med anpassade sortimentslådor – våra butiker hjälper dig.