Systemvaskor_2000x750.jpg

Spara tid med anpassade sortimentslådor – våra butiker hjälper dig

Würth älskar smarta lösningar som underlättar i vardagen! Med våra ORSY systemväskor kommer du alltid att ha bra ordning på grejerna. I våra butiker kan du dessutom få hjälp att fylla din ORSY Systemväska med precis det innehåll som du behöver. Vi tog oss ett snack med Karin och Ulf som jobbar i Linköpings-butiken för att höra hur det funkar om man vill få ordning på sin förbrukning.

 

Hur går det till om man vill ha en systemväska med ett anpassat sortiment?

- Tillsammans med kunden går vi igenom vilken typ av sortiment som de behöver, sedan bygger vi sortimentslådan anpassat utifrån kundens behov. Istället för att köpa ett färdigt sortiment så får kunden en helt unik sortimentslåda fylld med exakt den förbrukning som de behöver. Det blir ofta billigare för kunden. Köper de en färdig sortimentslåda så kanske den innehåller produkter som de inte behöver och som bara blir liggande.

Vilka är de stora fördelarna?

- Förutom att du får ett helt unikt sortiment så slipper du lägga en massa tid på att leta bland kartonger efter rätt förbrukning. Har man inte ordning och reda så köper man kanske nytt fast man egentligen hade en låda med skruv som ligger någonstans i servicebilen. Med en färdig sortimentslåda så vet man exakt vart man har grejerna. Dessutom skapar man mer utrymme i servicebilen. I stället för lösa lådor som ligger så har man en sortimentväska med rätt förbrukning.

Kan man få påfyllning?

- Ja, självklart! När man ser att något börjar ta slut i lådan så kan man komma in till oss så fyller vi på med det som behövs.

För vem passar detta?

- Det passar framförallt för servicetekniker, hantverkare eller andra som jobbar med bilen som utgångspunkt. Vi har t.ex. en hissfirma som verkligen uppskattar den här tjänsten. Ihop med den kunden har vi också skapat en rutin så att när de anställer någon ny servicetekniker så ringer de oss så att vi kan sätta ihop en sortimentslåda till den nyanställde. Då kommer den snabbt igång med arbetet.

Vi hjälper dig att bygga din sortimentslåda

I våra butiker hjälper vi dig att bygga ihop en sortimentslåda anpassad efter dina behov.
Så här går det till!

1. Kontakta din närmaste Würth-butik
Berätta för oss vilken typ av förbrukning du vill få plats med och hur din arbetssituation ser ut.
 
2. Val av storlek på väska
Våra väskor finns i olika storlekar och går att kopplas ihop så att du kan bära dem tillsammans som en enhet.

3. Val av inredning
Utifrån förbrukningsmaterialet väljer vi vilken typ av inredning som behövs. Det finns olika insatser beroende på vilken typ av material du ska förvara.

 
4. Vi bygger din sortimentslåda
Nu vet vi allt om dina behov och vilken typ av väska du behöver. Vi bygger din låda utifrån detta och några dagar senare kan du hämta upp din färdiga låda.

5. Service
När ditt förbrukningsmaterial tar slut är du välkommen in till oss för att fylla på.