banner_ppe_2000x750.jpeg

Personlig skyddsutrustning

Hos oss på Würth hittar du ett heltäcknade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatsen.

Med Würth som leverantör av skyddsutrustning kan du både känna dig trygg och spara tid. Oavsett om du ha hjälp med att välja rätt skor och arbetshandskar, utbilda personalen i fallskydd för arbete på höga höjder eller få hjälp med att hitta rätt arbetskläder för just din arbetssituation, så hjälper Würth dig - hela vägen. Vi kan också göra en skyddsrondering på er arbetsplats, vi går igenom er arbesmiljö och rekommenderar vilken skyddsutrustning ni kan behöva. Läs mer om det här.

Kontakta också gärna våra specialister som gärna hjälper dig.

Skyddsskor

De ökar både komforten och säkerheten, och ger dina fötter nödvändigt stöd för att kroppen inte ska felbelastas.

Läs mer

Arbetshandskar

Oavsett om du jobbar på ett bygge, en verkstad, inom industrin eller med kemikalier så är det av största vikt att du skyddar dina händer.

Läs mer

Ögonskydd

Glöm inte att skydda dina ögon. När du utför arbete där du utsätter ögonen för risk är det viktigt att du har ett par skyddsglasögon av högsta kvalitet.

Läs mer

Arbetskläder

Hos Würth hittar du alltid ett brett utbud av arbetskläder från Blåkläder.

Läs mer

Hörselskydd

Att skydda hörseln är viktigt – förlorad hörsel går aldrig att återfå! Några minuters oaktsamhet under en arbetsdag kan ge permanenta skador.

Läs mer

Skyddshjälmar

Hjälmen är en färskvara! En förväntad livslängd på din skyddshjälm är mellan tre till fem år och den bör därefter bytas ut.

Läs mer

Andningsskydd

Många arbetsmoment innebär olika risker. Därför är det viktigt att kartlägga och bedöma riskerna, för att kunna välja rätt andningsskydd.

Läs mer

Fallskyddstjänster

Att använda fallskyddssystem när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Därför erbjuder vi en helhetslösning.

Läs mer

Rådgivning inom personligt skydd

Würth erbjuder ett brett utbud av personlig skyddsutrustning där våra produktansvariga bland annat kan hjälpa till att göra riskbedömningar och hjälpa er att välja rätt skydd för rätt arbetsmoment. Utifrån det kan vi sedan vägleda er i valet av skyddsutrustning och instruera hur skydden ska användas.

 

Exempel på saker vi kan hjälpa till med:
Rådgivning - Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och gör en riskbedömning av arbetsmiljön. Utifrån det kan vi sedan hjälpa till med valet av skyddsutrustning och informera om hur skydden ska användas på rätt sätt.
Lagar och regler - Att hålla koll på alla lagar och regler kring personlig skyddsutrustning kan kännas krångligt. Vi hjälper er gärna med detta, så att ni kan ägna er tid åt det ni är bäst på.
Utbildning - Under hela året och runtom i landet anordnar vi utbildningar i säkerhet på arbetsplatsen, exempelvis Fallskyddsutbildning. Antingen i Würths egna lokaler eller ute på din arbetsplats, beroende på vilket som passar er bäst.

Kontakta våra specialister

Morgan Pettersson

Handskar, första hjälpen, brandskydd och skyltar samt andning-, huvud-, hörsel- och ögonskydd.


Morgan Pettersson

Produktansvarig

070 374 30 98 morgan.pettersson@wuerth.se
Peter Ericsson

Kläder och skor samt fallskydd inkl. fasta system, besiktning och databas.


Peter Ericsson

Produktansvarig

070 302 63 10 peter.ericsson@wuerth.se