vindkraft_banner.jpeg

Vindkraft

Hos Würth hittar du både produkter och tjänster för dig som arbetar med Vindkraft. Köp rätt infästning, effektivisera din vardag genom våra ORSY-lösningar och använd och hantera dina kemiska produkter på rätt sätt. Hos oss kan du även utbilda dig inom viktiga områden och känna dig säker på din arbetsplats med personligt skydd från Würth. Använd dig av våra digitala lösningar och beställ förbrukningsmaterial direkt till arbetsplatsen. I Würth app kan du skanna produkter och lägga till i varukorgen, där har du också koll på dina beställningar och kan följa din order.

Bilinredning

Hos Würth hittar du fler smarta lösningar för dig som är ambulerande hantverkare och som har kontoret i bilen. Med Würths bilinrening får du en anpassad lösning och inredning till bilen. Moduler och tillbehör gör att din arbetsplats i bilen blir optimal och underlättar ditt dagliga arbete.

Läs mer

Digitala lösningar

Würth erbjuder olika typer av lösningar för dig som vill handla helt eller delvis digitalt. Använd vår e-handel eller Würth app för att enkelt lägga beställningar och ha koll på din order. Vi erbjuder även andra lösningar som kundanpassad e-handel och integrationslösningar.

Läs mer

Infästning

Behöver du fästmaterial och infästningslösningar kan du tryggt vända dig till oss på Würth. Vi är världsledande leverantör av fästmaterial. Mycket tack vare den genomgående höga kvaliteten på våra produkter, men även för att vi har välutbildad personal som hjälper dig att välja rätt fästmaterial.

Läs mer

ORSY - Service som spar tid

ORSYtainer

ORSYtainer är en specialinredd container för arbetsplatser som utrustas med förbrukningsmaterial och förnödenheter för varje fas, i rätt mängd och vid rätt tidpunkt.

Läs mer

ORSY kemi

Du kan vända dig till Würth om du behöver hjälp med att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror. Vi hjälper också till med kemiinventering och kemidokumentation.

Läs mer

ORSY systemväskor

Würths systemväskor erbjuder mängder av kombinationer och gör det enkelt för dig att hålla ordning och reda. Med hjälp av olika insatser kan du bygga ihop väskan efter dina önskemål och behov.

Läs mer

Säkerhet & utbildning

Personligt skydd

Hos Würth hittar du allt inom personligt skydd som du behöver för att utföra ett säkert arbete. Du hittar bland annat kläder, handskar, huvudskydd och inte minst fallskydd som är livsviktigt när man arbetar på höga höjder.

Läs mer

Utbildning

På Würth säljer vi inte bara fallskydd utan erbjuder också flertal tjänster som krävs kring fallskydd. Vi har även andra utbildningar inom bland annat Allergiframkallande kemiska produkter och Heta arbeten.

Läs mer om våra utbildningar