banner_personbilsverkstader-2000x750.jpeg

Personbilsverkstäder

Würth är ledande på eftermarknaden för fordon. Hos oss hittar du inte bara all den verkstadsutrustning du behöver, med vår helhetslösning av produkter, tjänster, service och kompetens hjälper vi dig och ditt företag till en bättre verkstadsekonomi.

Du kan både spara tid och tjäna mer pengar, exempelvis genom att laga stenskott och vindrutor själv. Ett annat bra exempel är våra diagnostiklösningar. Med hjälp av dem kan du själv utföra diagnostik på alla bilmärken, även på tunga fordon, istället för att lämna iväg jobbet till konkurrenter. Självklart har vi även allt för dig som är proffs på bilvård.

Tjänster och service

Tvätt & Rekond

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för fordonsvård blir tvätt och rekond både enkelt och lönsamt.

Läs mer

A/C

Våra servicestationer för A/C har rätt kvalitet som krävs för normalt servicearbete på klimatanläggningar i bilar.

Läs mer

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Läs mer

Karosseri

Vi är en helhetsleverantör för dig som jobbar med skadereparationer. Hos oss hittar du produkterna ni behöver i er verksamhet.

Läs mer

E-mobility

Som välkänd partner till fordonsindustrin tillhandahåller vi även ett brett utbud inom e-mobilitet.

Läs mer

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Läs mer

Clips

Hitta clips till bilen via vår tyska söktjänst.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer

Kundcase

Hållbar tvätthall med Würths bilvårdskoncept

Bilmånsson i Eslöv har varit Würth-kunder i nästan 10 år. Under förra året påbörjades en gemensam satsning där Würth har hjälpt Bilmånsson att ta fram ett Bilvårdskoncept för anläggningen i Eslöv.

Läs mer