LOGGA IN MED DITT E-HANDELSKONTO{{serverResponse}}
{{ forgotEmailMessage }}
GLÖMT LÖSENORD

Butiksinfo

 • {{ storeInformation.Address }}
 • {{ storeInformation.ZipCode }} {{ storeInformation.City }}
 • Visa på karta

Öppettider

 • Vardagar: {{ storeInformation.HoursWeekDay }}
 • Lördag: {{ storeInformation.HoursSaturday }}
 • Söndag: {{ storeInformation.HoursSunday }}
 • Mer information och event!
Avvikande:

Kontakt

 • {{ storeInformation.Mobile }}
 • {{ storeInformation.Phone }}
 • {{ storeInformation.Fax }}
 • {{ storeInformation.Email }}
Toggle navigation Meny - Skadeverkstäder

Skadeverkstäder

Würth är ledande på eftermarknaden för fordon, vi har ett totalerbjudande med produkter, tjänster, service och kompetens som ger våra kunder en bättre verkstadsekonomi. Med vår hjälp kan du spara tid och tjäna mer pengar, till exempel genom att laga stenskott och vindrutor själv. Ett annat bra exempel är våra diagnostiklösningar. De gör att du själv kan utföra diagnostik på alla bilmärken, även på tunga fordon, istället för att lämna iväg jobbet till konkurrenter. Självklart har vi även allt för dig som är proffs på bilvård.

 

Würth är en helhetsleverantör för dig som jobbar på en skadeverkstad eller med skadereparationer. Hos oss hittar du de förbrukningsmaterial, kemiartiklar, verktyg och maskiner du behöver i din verksamhet.

Produktnyheter

Würths totalerbjudande med produkter, tjänster, service och kompetens ger våra kunder en bättre verkstadsekonomi. Inför denna höst kan vi presentera flera produktnyheter som kan hjälper er att effektivsera arbetet på skadeverkstaden. Kolla in några av våra senaste nyheter här nedan.

Tjänster och service

Karosseri

Vi är en helhetsleverantör för dig som jobbar med skadereparationer. Hos oss hittar du produkterna ni behöver i er verksamhet.

Tvätt & Rekond

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för fordonsvård blir tvätt och rekond både enkelt och lönsamt.

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Rostskyddsguiden - hitta rätt smörjmedel

I rostskyddsguiden får du hjälp med att ta reda på vilka rostskyddsprodukter som lämpar sig bäst till de olika delarna av bilen.

Digitala lösningar

Würth har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

 

Jan hjälper kunder att spara tid med effektiv verkstadsutrustning

Jan Jacobsson är Product Promoter Karosseri och hjälper många av våra kunder att hitta rätt lösningar för sina utmaningar på skadeverkstaden...

 

Rutlyftaren effektiviserar arbetet och skapar en bättre arbetsmiljö

Bilbolaget i Norrtälje fick under hösten besök av Würths karosserispecialist Jan Jacobsson, han demonstrerade hur Würths rutlyftare kan effektivisera arbetet på verkstaden. Efter att ha fått låna ett demoexemplar under en tid bestämde sig Bilbolaget att köpa Rutlyftaren. Alexander Åsbom är Glastekniker på Bilbolaget och använder dagligen rutlyftaren i sitt arbete....

 

Pinpuller Power Set effektiviserar arbetet i skadeverkstaden

Roger Kvarnström har arbetat som Skadetekniker på Toveks bil i Varberg 23 år och totalt 32 år i branschen. Förutom att själv dagligen reparerar skador hjälper han också många av kollegorna i verkstaden. För ca 1 år sedan besökte Würths specialist Jan Jacobsson Toveks bil och demonstrerade verktyget Pinpuller Power Set. Toveks bil såg genast fördelarna med verktyget och efter att ha testat det under en period investerade de i ett eget verktyg ....