banner_skadeverkstad.jpeg

Skadeverkstäder

Würth är ledande på eftermarknaden för fordon, vi har ett totalerbjudande med produkter, tjänster, service och kompetens som ger våra kunder en bättre verkstadsekonomi. 

Med vår hjälp kan du spara tid och tjäna mer pengar, till exempel genom att laga stenskott och vindrutor själv. Ett annat bra exempel är våra diagnostiklösningar. De gör att du själv kan utföra diagnostik på alla bilmärken, även på tunga fordon, istället för att lämna iväg jobbet till konkurrenter. Självklart har vi även allt för dig som är proffs på bilvård.

 

Würth är en helhetsleverantör för dig som jobbar på en skadeverkstad eller med skadereparationer. Hos oss hittar du de förbrukningsmaterial, kemiartiklar, verktyg och maskiner du behöver i din verksamhet.

Tjänster och service

Karosseri

Vi är en helhetsleverantör för dig som jobbar med skadereparationer. Hos oss hittar du produkterna ni behöver i er verksamhet.

Läs mer

Tvätt & Rekond

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för fordonsvård blir tvätt och rekond både enkelt och lönsamt.

Läs mer

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Läs mer

Clips

Hitta clips till bilen via vår tyska söktjänst.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer

Bläddra i våra kataloger

Svetsa och rikta

Bläddra

Plastreparation

Bläddra

Kundcase

Jan hjälper kunder att spara tid med effektiv verkstadsutrustning

Jan Jacobsson är Product Promoter Karosseri och hjälper många av våra kunder att hitta rätt lösningar för sina utmaningar på skadeverkstaden.

Läs mer

Effektivt med rutlyftaren

Rutlyftaren effektiviserar arbetet och skapar en bättre arbetsmiljö för Bilbolaget i Norrtälje.

Läs mer