Bilglasfirmor

För dig som arbetar på en bilglasfirma är det viktigt med rätt produkter för att förenkla och effektivisera arbetet. Würth har ett komplett sortiment av produkter för reparation och byte av vindruta på ett fordon. 

I vårt utbud hittar du bland annat vår Stenskottsväska MegaVac Prime, ett komplett system där du kan uppnå marknadens snabbaste reparationstid och reparerar ett stenskott på bara några minuter. Du hittar även vårt Demonteringskit Würth Mini som används för borttagning av limmade fram- och bakrutor. Dessa och många fler produkter hittar du under steg-för-steg guiden nedan.

 

Vi erbjuder även en rad olika tjänster och serviceområden för dig som arbetar på en bilglasfirma, under Tjänster och Service kan du läsa mer om dessa.

Reparation/byte av vindruta

Här har vi satt ihop produkter för alla steg vid reparation/byte av vindruta. Demontering, ta bort vindrutan, förbered och limma, installation och montering av vindruta, stenskottsreparation, utbildning, tillbehör och kalibrering. Smarta och effektiva verktyg för att förenkla en reparation eller ett

Produkttips

Würth Mini

Inför vindrutebyte, demontera vindrutan enkelt och tidseffektivt med Würth Spider.

Läs mer

Rutlyftare

Rutlyft för enkel hantering av vindrutebyten och glastak.

Läs mer och köp

Stenskottsväska

Komplett system för snabb och kostnadseffektiv lagning av stenskott i laminerat glas.

Läs mer och köp

Tjänster och service

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Läs mer

Utbildning AKP

Utbildning inom Allergiframkallade kemiska produkter.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer