banner_dackverkstad.jpeg

Däckverkstäder

Vi har ett brett utbud av produkter passande för dig som jobbar i en däckverkstad.

Givetvis har vi alla de verktyg och förbrukningsmaterial som du behöver under däckbytessäsongen men även produkterna som passar till arbeten som görs ”off season”. Reparation byte av bromsar, enklare servicejobb och reparation av fram- och bakvagn. Tekniska assistanssystem blir allt vanligare i fordonen, såsom automatisk nödinbromsning och körfältshjälp. Som en följd blir det mer komplicerat att byta vindruta. Vi har diagnostiglösningarna som löser detta. Läs mer här. Vi erbjuder också tjänster i form av digitala lösningar och hyllsystem som kan effektivisera dina inköp och göra din vardag mer effektiv.

Produkter

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Läs mer

A/C Verkstadsutrustning

Våra servicestationer för A/C har rätt kvalitet som krävs för normalt servicearbete på klimatanläggningar i bilar.

Läs mer

Stenskottsreparation

Laga stenskott på vindrutan med vårt proffsreparationsset för vindrutor.

Läs mer

Tjänster och service

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer