banner_konstruktorer.jpeg

Konstruktörer och arkitekter

Würth tillhandahåller service, tjänster, program och teknisk rådgivning för konstruktörer/arkitekter. Allt för att underlätta för dig som arkitekt, konstruktör eller entreprenör så att ni kan effektivisera ert arbete.

Läs mer om våra infästningslösningar och de tjänster som vi erbjuder här nedan. Vi erbjuder också teknisk rådgivning för att svara på dina frågor och stödja dig i dina projekt. Kontakta oss via formuläret längre ned på sidan.

 

Träbyggnation

Produktöversikt

Bläddra i broschyren

CAD-bibliotek

Förenkla utformningen och planeringen med hjälp av Würths online-bibliotek. CAD-data för DIN- och standarddelar.

Läs mer

Tjänster och service

Här hittar du länkar till hjälpfulla program. Würths produktbibliotek ProdLib innehåller en mängd olika fästelement för mekanisk och kemisk förankring i betong och murverk, träskruvar och beslag för träkonstruktioner.

 

Dimensioneringsprogrammet "Würth Technical Software II” är ett program som hjälper till med beräkningar. Programmet är helt kostnadsfritt att ladda ned.

Dimensioneringslösning för skyddsrum enligt MSB:s handbok för skyddsrum SR24

MSB har lanserat en ny handbok, Skyddsrum SR24. Handboken riktar sig till den som enligt lagen om skyddsrum avser att planera, bygga, utrusta eller underhålla ett skyddsrum avsett för befolkningen. Handboken är avsedd för samtliga skyddsrum som finns införda som byggda eller planerade i det nationella skyddsrumsregistret hos Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Tips på produktområden

Infästningslösningar

ASSY träskruv

Med ASSY träskruv får du ett brett utbud av skruvar som passar alla behov.

Läs mer

Stålkonstruktion

Würth har ett brett utbud av produkter för stålkonstruktion.

Läs mer

Broschyrer och kataloger

Timber Construction

Bläddra

Technical support in timber construction

Bläddra

Bygga i trä

Bläddra

Tekniska handböcker

I dessa tekniska handböcker finns en stor del av de förband och montage som ofta förekommer vid KL-träkonstruktioner. Produkterna kan användas för varje applikation vilket ger dig som konstruktör stor flexibilitet.

 

CLT Connections - Wall and floor assemblies

Bläddra

CLT Connections - Concrete foundation

Bläddra

CLT Connections - L- and T-shaped joints

Läs mer

Teknisk rådgivare

Kundcase

Peab väljer Würth för helhetslösningar

I Enköping bygger Peab nya Westerlundska Gymnasiet med fokus på hållbarhet och naturliga material. Gymnasiet kommer ha en stomme i trä och en fasad i tegel. Projektet är en beställning av Enköpings kommun och lokalerna beräknas vara färdiga för inflytt år 2024. Gymnasiet ska ge rum för 1 600 elever

Läs mer

Byggpartner väljer ASSY Träskruv i unikt projekt

På landsbygden utanför Eskilstuna växer nya moderna hyresrätter i KL-trä fram. Här har tidigare stått en gammal lada, och det är med denna som förebild som de nya bostäderna byggs. Ansvariga för projektet är ByggPartner och beställare Hanebergs Säteri.

Läs mer