banner_mro.jpeg

MRO

Underhåll - reparation - drift

Vårt mål är att hjälpa dig som kund att sänka dina totalkostnader gällande inköp och hantering. Som kund skall du ha mer tid till din egen verksamhet. Läs gärna vår broschyr där du kan läsa mer om vårt erbjudande. Ladda ner här > 

Vi hjälper dig med:

  • Analys av hantering av dina beställningar och hantering av förbrukningsmaterial
  • Digitala lösningar som underlättar din hantering av orderläggning, fakturahantering och uppföljning
  • Servicelösningar som passar din verksamhet
  • Optimeringsförslag avseende produktsortiment

Kemikaliehantering

Många företag har fler kemiprodukter i sin verkstad än de behöver. Produkterna kan ha utgånget bäst-före-datum och i vissa fall vara direkt olämpliga att använda för hälsa och miljö. Kemiprodukter skall förvaras på ett lämpligt sätt och om olyckan är framme har arbetsgivaren ett tydligt ansvar att säkerhetsdatablad är lätttillgängliga. Kemiprodukter kan vara ett område som kan ta mycket tid att hantera. Med vår kemiinventering hjälper vi dig att skapa ett optimalt sortiment. Läs mer om vårt erbjudande ORSY Kemi här nedan.

Rådgivning kring kemikalier

Vill du ha hjälp med din kemikaliehantering eller tekniska frågor kring kemiska produkter? Våra specialister kan bistå med rådgivning och inspiration.

Läs mer

ORSY Kemi

Med vårt kemikoncept ORSY Kemi hjälper vi dig bland annat genom att göra en kemiinventering.

Läs mer

Film: ORSY Kemi

Styrhytten i Södertälje får med hjälp av Würths kemikoncept, ORSY Kemi, ordning och reda på sin kemihantering.

Rådgivning och utbildning

Vid sidan av din Würth-representant som ger er service och rådgivning i vardagen så har vi inom Würth många specialister inom produktområden som kemimhantering, personligt skydd och fästmaterial samt även inom olika servicelösningar.

Skyddsrondering

Våra specialister kan tillsammans med er göra en skyddsrondering på er arbetsplats.

Läs mer

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar inom bl.a. AKP, Heta arbeten och fallskydd.

Läs mer om våra utbildningar

Specialister Personligt Skydd

Våra PPE-specialister kan hjälpa till att göra riskbedömningar och hjälpa er att välja rätt skydd för rätt arbetsmoment.

Läs mer

Digitala lösningar

Önskar ni enkel tillgång till förbrukningsmaterialet med full kontroll? Würth erbjuder digitala lagerhållningslösningar som tillsammans med vår personliga service ger er en lägre tototalkostnad och effektivare hantering. Vi utvecklar ständigt våra systemlösningar - läs mer om några av våra digitala lösningar här nedan.

Integrationslösningar

Vi kan hjälpa till att integrera inköpen i er egen inköpsportal, e-katalog eller e-butik eller integrera ert affärssystem med vår e-handel.

Läs mer

Kundanpassad e-handel

Vi kan skapa en kundanpassad e-handel där ni lätt hittar era avtalade artiklar till era avtalade priser.

Läs mer

Digitala förrådssystem

Våra digitala förrådssystem bygger på RFID-teknik, det kan vara en container, skåp eller ett rum.

ORSYmat

ORSY är Würths logistik- och servicekoncept för optimal lagring och tillhandahållande av material.

Läs mer

Spara tid med ORSY

ORSY-konceptet, som står för ”ordning och reda satt i system” är hjärtat i vårt erbjudande och är unikt på marknaden. Konceptet förenklar och optimerar din hantering av förbrukningsmaterial i din verksamhet. Konceptet består i grunden av ett unikt skräddarsytt lagersystem som vi lånar ut till dig helt gratis. Självklart hjälper vi dig att bygga upp och montera ORSY-systemet. Till det tillför vi marknadens bästa personliga servicekoncept som hjälper dig att få kontroll på inköp och spara tid på hanteringen av ditt förbrukningsmaterial.

Personlig skyddsutrustning

Hos oss på Würth hittar du ett heltäcknade utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatsen. Oavsett om du ha hjälp med att välja rätt skor och arbetshandskar, utbilda personalen i fallskydd för arbete på höga höjder eller få hjälp med att hitta rätt arbetskläder för just din arbetssituation, så hjälper Würth dig - hela vägen.

Fallskyddstjänster

Würth erbjuder en helhetslösning inom fallskydd, utbildning, besiktning, inventering och fallskyddsdatabas.

Läs mer

Personlig skyddsutrustning

Hos oss hittar du ett heltäckande utbud av produkter och tjänster när det kommer till personlig skyddsutrustning och säkerhet på arbetsplatsen.

Läs mer