banner_verkstader_tunga_fordon.jpeg

Verkstäder tunga fordon

För dig som arbetar i verkstad med tunga fordon erbjuder vi en hel rad olika tjänster och serviceområden. Jobbar du exempelvis mycket med tvätt av tunga fordon har vi ett komplett sortiment av produkter inom tvätt och rekond.

Vi har även ett stort utbud inom fordonsdiagnostik där du, utifrån ditt och företagets behov samt typ av verksamhet, kan välja de diagnostikverktyg som passar er bäst. Klicka runt här på sidan för att upptäcka, och läsa mer om vad vi har att erbjuda dig som arbetar inom verkstad tunga fordon. Du kan dessutom klicka dig vidare till vår produktguide för tunga fordon där du hittar mängder av produktförslag för just din verksamhet.

 

Tjänster och service

Tvätt & Rekond

Med ett komplett och professionellt sortiment av produkter för fordonsvård blir tvätt och rekond både enkelt och lönsamt.

Läs mer

Karosseri

Vi är en helhetsleverantör för dig som jobbar med skadereparationer. Hos oss hittar du produkterna ni behöver i er verksamhet.

Läs mer

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom Diagnostik. Vi har flera olika diagnostikverktyg beroende villen typ av behov er verksamhet behöver.

Läs mer

A/C

Våra servicestationer för A/C har rätt kvalitet som krävs för normalt servicearbete på klimatanläggningar i bilar.

Läs mer

Unikt servicekoncept

Med ORSY på arbetsplatsen ökar du produktiviteten och får bättre kontroll på förbrukningen. Läs mer om vilken ORSY-lösning som passar dig bäst.

Läs mer

Kemikaliehantering

Med vårt kemikoncept hjälper vi dig att effektivisera din hantering av kemiska förbrukningsvaror så att ni kan ägna er tid åt kärnverksamheten.

Läs mer

Digitala lösningar

Würht har flera olika lösningar för dig som vill handla digitalt från Würth. Läs mer om våra olika digitala lösningar och se vilken som passar bäst.

Läs mer

Fallskydd

Att använda fallskydd när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Würth har ett helhetskoncept inom fallskyddstjänster.

Läs mer

Utbildningar

Vi anordnar specialutbildningar inom en rad olika områden för dig som arbetar inom fordonsbranschen.

Läs mer