Branschsida_buss_2000x750.jpg

Buss

Välkommen till vår branschsida för alla dedikerade yrkespersoner inom bussindustrin. Här har vi samlat information som syftar till att stödja och stärka dig i ditt dagliga arbete.

Här hittar du tjänster, utbildningar och produkter som hjälper dig att arbeta effektivt och säkert som bidrar till en tryggare och hälsosammare arbetsmiljö.

ORSY – Service som spar tid

ORSY skärm

ORSY-skärmen är en enkel digital lösning som optimerar kontrollen, automatiserar beställningsprocessen och ökar förmågan att hantera betalningar för förbrukningsartiklar. Det professionella valet för att uppnå ökad precision och lönsamhet vid hanteringen av förbrukningsartiklar.

Läs mer

ORSY skåp digital

Här används RFID-teknik för att du ska få bättre koll på lagerstyrning och spårning av förbrukningsartiklar. Produkterna som förvaras i skåpet får en RFID-etikett som gör att skåpet kan läsa av exakt vad som plockas ut och av vem. Detta bidrar till en mer kostnadseffektiv verksamhet.

Läs mer

ORSY Lagerhållning

Grunden i ORSY är vårt hyllsystem som vi lånar ut till dig och anpassar efter dina behov. Vi hjälper dig att sköta hanteringen av alla förnödenheter.

Läs mer

ORSY Kemi

Vi ser till att rätt kemiprodukter finns på plats vid rätt tillfälle i rätt mängd. Givetvis är säkerhet och förvaring en självklar del av helhetslösningen.

Läs mer

Tjänster och produkter

E-mobility

Arbeta säkert med elfordon på din arbetsplats. Würth erbjuder både produkter och utbildningar inom området.

Läs mer

Fordonsdiagnostik

Würth erbjuder helhetslösningar inom professionell fordonsdiagnostik.

Läs mer

Glasreparation

Steg för steg för reparation/byte av vindruta

Läs mer

Fallskyddstjänster

Att använda fallskyddssystem när man arbetar på höjd är viktigt och också reglerat i arbetsmiljölagen. Därför erbjuder vi en helhetslösning inom detta.

Läs mer

Kundanpassad e-handel

Är ni ett företag som löpande handlar förbrukningsmaterial och som vill handla helt eller delvis digitalt? Då kan en kundanpassad e-handel vara lösningen.

Läs mer

Tunap Rengöringsmedel

Här hittar du produkter från Tunap. Vi erbjuder Airco Well®, Microflex® och Human + Technology®. Detta är premiumprodukter anpassade för fordonsindustrin med hälsa och miljö i fokus.

Läs mer

Utbildningar

Allergiframkallande Kemiska Produkter

E-learning. Utbildning inom Allergiframkallande Kemiska Produkter enligt kraven i AFS 2011:19 och Reach-förordningen (EG) nr 1907/2006, bilaga XIIV, post 74.

Läs mer

ITE - Instruerad Tekniker Elfordon

För dig som utför service, underhåll och reparationer på elfordon. Ger kunskap inom elektricitet, elfordon och dess risker.

Läs mer

Våra säljkanaler

Fältsäljare på plats

När du vill ha personlig service på plats är våra säljare det självklara alternativet. Vi har säljare över hela landet - från Malmö till Kiruna.

Läs mer

Butiker nära dig

I våra butiker hittar du marknadens bästa produkter inom bl.a. fästmaterial och kemi. Vår kompetenta personal ger dig råd och hjälper dig.

Läs mer

Innesäljare

För dig som önskar en personlig kontakt via telefon finns vi våra Innesäljare tillgängliga.

Läs mer

E-handel när du vill

I vår e-handel kan du beställa när det passar dig bäst. Här hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter. I vår e-handel kan du förenkla ditt arbete genom att använda tjänster som attest, favoritlistor och samlad order.

Läs mer

Broschyrer

Vill du veta mer?